Breaking news

George Crăciunescu, tânărul ucis într-un lift pentru un telefon mobil, înmormântat cu scandal

loading...

George Crăciunescu, elevul ucis luni într-un lift din Cartierul Militari al Capitalei, a fost condus joi pe ultimul drum de către, familie, prieteni și colegi de școală.

george craciunescu - funeraliiÎnmormântarea lui George Crăciunescu s-a fcăut cu scandal, întrucât colegii de școală au scandat ”Moarte”, ”Criminalilor” și ”Moarte pentru moarte”, în momentul în care au trecut prin fața blocului unde s-a produs crima. Mașina autorului crimei a fost vandalizată de câțiva colegi ai elevului ucis, în semn de răzbunare pentru că i-a luat viața lui George.

Parbrizul şi luneta autoturismului au fost sparte, iar mai mulţi tineri s-au urcat pe capotă şi au sărit și lovit cu picioarele în portiere.

Colegii lui au îmbrăcat tricouri imprimate cu chipul lui, l-au aplaudat şi au cerut ca tânărul care i-a curmat viaţa să fie pedepsit exemplar.

George Crăciunescu a fost ucis la începutul săptămânii într-un lift dintr-un bloc situat cartierul Militari în Bucureşti. Scandalul ar fi pornit de la un telefon mobil. George l-ar fi vândut lui Marius Ioniță, telefonul mobil, contra sumei de 200 lei. În loc să-i achite întreaga sumă de bani, Marius Ioniță a scos cuțitul și l-a înjunghiat mortal pe elev.

Părinții lui George se aflau în Italia la muncă, acesta fiind singurul lor copil, ce urma să fie adus la o școală din peninsulă.

După incidentul din fața blocului criminalului, cortegiul funerar a plecat către cimitirul Berceni 2 unde a fost depus trupul tânărului.

Criminalul lui George a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie dus în fața unui judecător cu propunerea de arest preventiv pentru 29 de zile, sub acuzația de omor calificat.

Foto: captură video RTV

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata