Breaking news

Furtună violentă în București, sâmbătă 7 iulie

loading...

Capitala României a fost lovită sâmbătă, în jurul orei 17.00, de o furtună violentă care a făcut prăpăd pe străzi. Copaci căzuți, străzi și gospodării inundate și mașini avariate.

furtuna bucurestiMeteorologii au emis o avertizare COD PORTOCALIU de furtună pentru municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov valabil până la ora 18.10. Însă, mai degrabă a fost vorba de un cod roșu de furtună, ținând cont de intensitatea acesteia.

După 15 minute de la izbucnirea furtunii străzile din București au devenit adevărate canale navigabile, unde mașinile, cu greu puteau înainta.

Tot până la 18.30 este COD GALBEN şi în judeţele Timiş (indeosebi partea de nord si centru, zona Secas, Balint, Ghizela, Chizatau, Topolovatu Mare, Recas, Remetea Mare, Timisoara, Giarmata, Pischia, Masloc, Bogda, Brestovat), Caraş-Severin (indeosebi zona Dalboset, Sopotu Nou, Carbunari, Sasca Montana, Garnic, Moldova Noua, Pojejena, Coronini), şi Arad (indeosebi partea de nord si vest, zona Hasmas, Beliu, Ineu, respectiv Graniceri, Macea, Curtici, Iratosu).

Sunt aşteptate cantitati de precipitatii care vor depasi izolat 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului.

De asemenea, pe Autostrada Soarelui se circulă cu dificultate din cauza ploii torenţiale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata