Breaking news

Funerare Alexandru – firma de pompe funebre Bucuresti care ofera servicii complete

loading...

Pentru a oferi respectele cuvenite si a onora orice persoana apropiata trecuta in nefiinta, organizam inmormantari si procesiuni funerare pana in cele mai mici detalii. De fiecare data ne dorim ca ceremonia sa fie in egala masura sobra si emotionanta, iar astfel de obiective pot fi duse la indeplinire doar cu ajutorul firmelor de pompe funebre.

servicii funerareLa alegerea firmei de pompe funebre se cauta servicii cat mai complete, care sa ofere raspuns la orice nevoie. Funerare Alexandru – o societate cu o experienta vasta in domeniul funerar – ofera astfel cele mai complete servicii de pompe funebre Bucuresti, dar si pentru imprejurimi si localitati limitrofe.

Tipuri de servicii oferite de Funerare Alexandru

In momentul in care o persoana trece in nefiinta, familia indurerata si apropiatii acesteia primesc un ajutor din partea firmei Funerare Alexandru. Serviciile oferite sunt complete, incepand de la constatarea decesului si pana la intocmirea tuturor actelor necesare inhumarii.

Medicul pus la dispozitie pentru constatarea decesului elibereaza si certificatul medical constatator, fara de care nu poate fi efectuata operatiuni ulterioare, precum imbalsamarea. Pentru ca persoana decedata sa nu trebuiasca sa fie manipulata de catre familia indurerata, la Funerare Alexandru se ofera si serviciile de toaletare, care includ spalare, igienizare, cosmetizare, barbierit, imbracat si chiar asezat in sicriu.

In alte situatii se poate impune necesitatea serviciului de impachetare – cand corpurile sunt intr-o stare avansata de degradare, sau aspectul decedatului nu permite o slujba funerara cu sicriul deschis. Pentru procedura de impachetare se efectueaza toate demersurile pentru ca sicriul sa fie inchis ermetic.

Imbalsamarea sau manipularea decedatului si a sicriului reprezinta alte servicii realizate de profesionistii Funerare Alexandru, existand personal angajat si special pregatit pentru astfel de operatiuni. La manipularea decedatului se include de asemenea si transportul funerar, cu masini autorizate specifice.

Pentru a veni in intampinarea tuturor cerintelor si exigentelor, sunt puse la dispozitia doritorilor pachete funerare in diverse variante, care includ servicii complete la cele mai mici preturi de pe piata. Pachetele funerare de baza pot fi insa si adaptate, existand posibilitatea personalizarii acestora pentru a se potrivi cu orice nevoi. Variantele standard de pachete disponibile sunt: Domiciliu / Azil, Pachet Spital sau Pachet Lux.

Cei ce vor sa planifice din timp toate detaliile cu privire la inmormantare au acum aceasta posibilitate. Funerare Alexandru ofera acest serviciu aditional care permite oricui sa ia in calcul chiar si astfel de evenimente mai putin previzibile, precum un deces neasteptat. Avand dinainte stabilite toate detaliile cu privire la inmormantare si organizarea acesteia, se elimina o cantitate importanta de stres si griji.

Pentru ca tot ceea ce inseamna serviciu funerar sa fie perfect, firma amintita ofera si articole funerare de cea mai buna calitate. Aranjamentele florale si coroanele sunt disponibile in diverse variante, existand si posibilitatea comenzii telefonice a acestora, dupa specificatii exacte si cu livrare gratuita. Nu lipsesc din oferta nici monumentele funerare sau sicriele, realizate din materiale de calitate si infrumusetate cu detalii si sculpturi care aduc acel ultim omagiu persoanei decedate.

Firma de pompe funebre Funerare Alexandru este, prin toate aceste elemente, sprijinul pe care orice familie indurerata il poate gasi, ajutorul in ceea ce priveste inmormantarea fiind de fiecare data oferit cu un maxim de profesionalism.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata