Breaking news

Funcionarii care au cerut șpagă turpei AC/DC, demiși de Berceanu

loading...

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, i-a demis din funcție pe funcționarii de la Vama Nădlac  care au cerut mită şoferilor care transportau echipamentul de concert al rockerilor australieni, scrie adevărul.ro.

vama_nadlacAdriana Bălan, Elisabeta Miuţescu, Haliţchi Kasimir şi Andreea Vlai au fost demişi ieri. Ultima este nora unui fost procuror-şef din Arad.

Reprezentanţii firmei care au transportat echipamentele AC/DC au reclamat că la ieşirea din ţară li s-au cerut rovinietele pentru perioada de şedere în ţară, iar pentru că nu le-au avut, controlorii de trafic de la Agenţia de Control şi Încasări Nădlac le-au cerut câte 50 de euro pentru fiecare camion.
Scandalul de la mijlocul lunii mai a zguduit Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, care a deschis o anchetă internă. Ministrul Radu Berceanu a anunţat, ieri, rezultatul verificărilor.

„Toţi cei care erau în tură au fost daţi afară”, a spus Berceanu. Iniţial, s-a vorbit inclusiv de o demitere a lui Ioan Maliţa, cel mai vechi şef de Direcţie Regională de Drumuri şi Poduri din ţară.

„Măsurile se vor răspândi, iar dacă lucrurile nu vor fi repede puse la punct se va ajunge şi la domnul Maliţa”, a mai spus Berceanu. Şefa directă a „şpăgarilor AC/DC”, Olasz Ildiko, a scăpat de valul de demiteri. „Nu ştiu nimic. Nu am primit nimic oficial. Am act intern scris că nu pot da nicio declaraţie de presă“, a spus Olasz Ildiko.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata