Breaking news

Funcționarii publici protestează la Guvern

loading...

Peste 200 de membri ai Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie s-au strâns în faţa Guvernului pentru  a protesta faţă de reducerea salariilor.

functionariSute de funcţionari publici s-au adunat joi dimineaţă în faţa Guvernului, în semn de protest faţă de legea salarizării unice. Oamenii sunt furioşi că le-au scăzut salariile şi că, la acest capitol, perspectivele nu sunt deloc optimiste, transmite Realitatea tv.

Protestatarii poartă veste şi şepci bleu, fac zgomot din fluiere şi goarne şi agită pancarte cu mesaje ca “Promisiuni=Minciuni. Până când?”.

Protestul este programat în intervalul 11:00-13:00, iar la el iau parte funcţionari publici din primării, consilii judeţene şi instituţii aflate în subordinea autorităţilor locale. Ei nu ştiu dacă prin această “acţiune se sensibilizează cineva”, dar totuşi speră la o schimbare în bine.

Cinci reprezentanţi ai Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie s-au întâlnit, la ora 12:00, cu reprezentanţi ai Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Ministerului Justiţiei, Ministerului Finanţelor Publice şi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Sindicaliştii din administraţia publică i-au trimis premierului Emil Boc o scrisoare deschisă în care explică, pe larg, motivele protestelor şi reclamă “inconştienţa şi dezinteresul guvernanţilor” faţă de această categorie de salariaţi.

loading...
5 Comentarii
 1. alena spune

  mama… unde am ajuns 😀

 2. orbanu arsenia spune

  traiasca google pentru asa ceva 😀

 3. roberta spune

  din ce in ce mai multa lume are blog in ziua de azi… oare e de bine sau de rau ?

 4. Autorita spune

  sa dau click sa nu dau click ?

 5. Pixelatu spune

  sa dau click sa nu dau click ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata