Breaking news

Frunza din logo-ul României va fi redesenată

loading...

Comisia de brand a analizat frunza din logo-ul turistic al României şi a decis că frunza rămâne numai că va suferi ceva modificări, dar numai dacă vor fi probleme juridice.

logo.romaniaSpaniolii de la THR şi americanii de la TNS au vrut să demonstreze că frunza e un produs original şi au arătat desenele intermediare ale logo-ului.

Reprezentanţii ministerului  nu doar că au fost convinşi că logoul e bun, dar spun despre proiect că este foarte profesionist.

Consiliul de Brand e pe deplin de acord cu soluţia propusă de THR-TNS şi îşi asumă pe de-a-ntregul concluziile procesului de creare a brand-ului. Având în vedere similitudinile dintre cele două frunze, este în derulare un proces juridic de evaluare a acestei situaţii. (…) Nu am găsit niciun viciu care să se fi strecurat în întreaga procedură“, a declarat unul dintre membrii Consiliului.

România îşi va schimba simbolul din campania de promovare, doar cât să scape de orice formă de ameninţare juridică, spun reprezentanţii Consiliului de Brand. Ministrul Elena Udrea recunoaşte că sunt ceva probleme cu logo-ul conceput de spanioli.

După această analiză se va decide dacă se vor face plăţile către firma care a realizat creaţia pentru brandul turistic, a anunţat Elena Udrea.

Ea a mai spus că, dacă se va dovedi că asocierea THR-TNS a încălcat clauzele contractuale prin care era obligată să prezinte ministerului un produs unic, instituţia nu va plăti banii prevăzuţi în contract. “Toată această controversă a avut şi efecte pozitive. S-a făcut o promovare a brandului pe care nu ne-am fi permis-o, dacă ar fi fost să o plătim”, a spus Udrea, după care a părăsit sala, lăsându-i pe reprezentanţii Consiliului de Brand să analizeze problema.

Liberalii vor să verifice modul în care au fost cheltuiţi banii pentru brandul de ţară şi propun înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă care o vizează pe Elena Udrea. Ministrul a fost acuzat că a plătit sute de mii de euro pentru un logo, care putea fi cumpărat de pe internet pentru o sumă modică.

loading...
1 Comentariu
  1. Cristi Ilie spune

    Muceasa udrea merita spanzurata in public si arsa pe rug iar basinescu, tras in teapa iar mai apoi decapitat..pe urma aruncati amandoi, impreuna, in acid sulfuric..pentru tot raul ce l-au facut acestei tari..dar toate astea, dupa ce vor fi usurati de milioanele si miliardele de euro facute pe spatele prostimei romanesti.Mai bine parasiti tara de pe acum plosnite nenorocite ce sunteti caci la urmatoarele alegeri domnul Vadim Tudor va avea toate sansele sa preia conducerea iar atunci puscaria va fi cea mai indulgenta pedeapsa pentru voi..nu ve-ti pupa voi asa ceva..pedeapsa cu moarta va fi si ea un act mult prea nobil pentru felul in care ati jefuit aceasta tara.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata