Breaking news

Foto șocante cu Adrian Iovan, prins între fiarele contorsionate ale avionului prăbușit în munți

loading...

Adrian Iovan a murit încarcerat între fiarele contorsionate ale avionului care s-a prăbușit luni după amiază, în Munții Apuseni, în popasul Ursoaia. Pilotul a stat o noapte întreagă, în pădure, sub epava avionului.

adrian iovan mort in avionÎn urma impactului cu solul, copilotul Răzvan Petrescu a fost aruncat din avion prin parbrizul acestuia, în timp ce Adrian Iovan a murit în chinuri.

Fotografii șocante cu Adrian Iovan prins sub fiarele contorsionate ale avionului au fost realizate de jurnaliștii de la newscluj.wordpress.com. În fotografii Adrian Iovan apare chircit, cu fața în jos, ușor ghemuit, iar peste el este o bucată mare din avion.

Medicul Radu Zamfir a declarat presei că pilotul Adrian Iovan i-a cerut să-l scoată de sub fiarele contorsionate, însă doctorul nu a reușit acest lucru. În ce hal arăta avionul și cum era încarcerat pilotul, medicul nu avea cum fizic să reușească să îndepărteze avionul de pe trupul lui Adrian Iovan.

Adrian Iovan a stat încarcerat în halul ăsta, o noapte întreagă, singur în pădure, întrucât echipele de intervenție au reușit să-i recupereze trupul abia marți dimineața.

În urma accidentului au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul “Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Echipa medicală din avion a plecat de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care a suferit un accident vascular cerebral.

Avionul prăbușit luni în Munții Apuseni avea o vechime de 40 de ani și deși avea un sistem ELT de localizare în caz de accident, Romatsa nu a reușit acest lucru pentru că nu a putut descifra semnalul venit de la epava aeronavei.

loading...
3 Comentarii
  1. KORY spune

    DACA INTR-ADEVAR IL RESPECTATI PE ACEST OM….VA ROG DIN SUFLET GANDITI-VA LA BAIATUL LUI…LA ALBERT…CE V-A SIMTI IN MOMENTUL IN CARE O SA VADA ACEASTA POZA CU TATAL LUI INGHESUIT ACOLO…APROAPE STAND IN GENUNCHI! ACEASTA POZA CUMPLITA NU ARE CE CAUTA PE INTERNET….E O IMAGINE GROAZNICA PT FAMILIA LUI SI PENTRU SUFLETUL DE COPIL AL LUI ALBERT! FIE-VA MILA OAMENI BUNI!

  2. Dan spune

    Cine este nemernicul, viermele, cainele vagabond care a decis sa faca aceasta imagine publica?

  3. Mircea spune

    Sa va fie rusine netrebnicilor !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata