Breaking news

Flota companiei Tarom s-a mărit cu două noi aeronave Boeing 737-800 NG

loading...

Două noi  avioane Boeing 737-800 NG care au intrat în flota companiei Tarom, au efectuat azi, primele zboruri oficiale cu destinația Barcelona și Frankfurt.

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova a declarat că ministerul pe care îl conduce are așteptări ridicate de la Compania Națională TAROM și în același timp sprijină dezvoltarea și revitalizarea TAROM.

Directorul General al TAROM, Werner-Wilhelm Wolff a declarat că aeronavele nou intrate în flota TAROM ar trebui să reprezinte un standard pentru Companie, atât în ceea ce privește tehnologia utilizată cât și configurația și confortul asigurat pasagerilor.

Iată informațiile tehnice ale celor două avioane “gemene” Boeing 737-800 NG, cu o configurație unică pe piața de profil din România.

Caracteristici aeronave Specificații
Tipul aeronavelor Boeing  737-800 Next Generation, dotate cu winglets și cu motoare CFM56-7B24E
Greutate maxima la decolare 77 tone
Anul fabricatiei 2013
Capacitate 160 de locuri  fiind configurate în 2 clase, respectiv 16 locuri în clasa business și 144 în clasa economic.

Seat pitch este de 42’’ în clasa business și de 30’’ în clasa economic pentru un confort sporit al pasagerilor.

Dotari interior

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aeronavele sunt echipate cu Boeing Sky Interior.

Astfel, aceste aeronave sunt dotate cu un nou concept de interior denumit BSI (Boeing Sky Interior), care dispune de un sistem de iluminare de ultima generație, compartimente mărite pentru bagaje pasageri, scaune confortabile și hublouri optimizate ca formă și mărime.

 

În ceea ce privește performanța tehnologică, comparativ cu celelalte aeronave din flota TAROM, menționam că cele 2 aeronave sunt dotate cu sistem în flight entertainment, atât în clasa business cât și în clasa economic, fiecare scaun având integrat un ecran LCD și port USB. În plus toate scaunele aeronavei atât pentru clasa business cât și clasa economy sunt de piele.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata