Breaking news

Florin Cergan, fiul judecătoarei Veronica Cîrstoiu reținută pentru mită, a ucis în 2011 trei oameni

loading...

Florin Cergan, fiul judecătoarei șpăgare Veronica Cărstoiu, reţinut vineri de DNA, pentru complicitate la trafic de influenţă, a produs un accident rutier în martie 2011, soldat cu trei morți.

Florin CerganDeși accidentul a fost produs în urmă cu doi ani și jumătate, nici până la această oră, cauza nu a fost soluționată și asta pentru că Florin Cergan este fiul judecătoarei Veronica Cîrstoiu.

Accidentul a avut loc în Târgovişte, la 8 martie 2011, când Cergan, pe atunci preot în parohia Lăculeţe din comuna dâmboviţeană Glodeni, conducea un autoturism BMW. Fiul judecătoarei a intrat într-o Dacie în care se aflau preotul Nicolae Nicolae de la Parohia Gheboaia, soţia şi fiica acestuia, în vârstă de 15 ani, toţi trei decedaţi în accident.

Martorii spuneau, la vremea respectivă, că maşina lui Cergan avea peste 100 de kilometri pe oră.

Probele biologice au arătat că fiul judecătoarei se urcase băut la volan.

Florin Cergan a fugit de la locul accidentului și nu a recunoscut că se afla la volanul autoturismului BMW. Abia a doua zi s-a prezentat la Poliţie şi a mărturisit că el a provocat accidentul, fiind reţinut de procurori pentru 24 de ore, sub acuzaţia de ucidere din culpă.

Deși procurorii au cerut arestarea preventivă, Judecătoria Târgovişte a respins propunerea.

La câteva zile după accident, Arhiepiscopia Târgoviştei i-a ridicat lui Florin Cergan dreptul de a sluji în biserică.

În martie 2013, în dosarul accidentului au fost făcute mai multe expertize, însă Cergan “își vede liniștit de viața sa”.

Vineri, procurorii DNA l-au reținut pentru 24 de ore în urma unul flagrant realizat joi, în care a fost prins luând 50.000 de euro de la o persoană pentru ca mama lui, judecătoarea Viorica Cîrstoiu să dea sentințe favorabile în mai multe dosare penale.

Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, de la Curtea de Apel București, a fost reținută vineri seară pentru 24 de ore, de procurorii DNA, sub acuzația de trafic de influență și luare de mit în formă continuată, în cuantum de un milion de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata