Breaking news

Fiul “Regelui asfaltului”, rănit în urma unui accident rutier

loading...

Fiul omului de afaceri, Dorinel Umbrărescu – supranumit “Regele asfaltului” – a fost rănit aseară într-un accident de circulaţie petrecut la ieşirea din Bacău.

umbrarescuAlexandru Umbrărescu se afla împreună cu trei prieteni într-o maşină de lux care s-a ciocnit frontal cu un autoturism, pe Drumul European 85, apoi s-a răsturnat, transmite Realitatea TV.

Umbrărescu şi ceilalţi trei ocupanţi ai maşinii au ajuns la spital, unul dintre ei fiind în stare gravă. La spital a ajuns şi o altă persoană aflată în celălalt autoturism implicat în accident.

“Din cele cinci victime, patru au necesitat internare, iar e una a avut nevoie de supraveghere de scurtă durată. Din cei patru, trei au o stare generală bună, dar unul dintre pacienţi, în vârstă de 21 de ani, a suferit un şoc hemodinamic şi este în stare critică”, a declarat la Realitatea TV Natalia Jicmon, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Bacău.

Ea a precizat că fiul lui Dorinel Umbrărescu este internat la secţia de neurochirurgie, dar că starea lui este bună şi nu ridică probleme deosebite.

Dorin Umbrărescu este un cunoscut om de afaceri din Bacău cu o avere estimată la 25 milioane de dolari. Supranumit “Regele asfaltului”, el figurează în top 300 al celor mai bogaţi oameni din România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata