Breaking news

Fiscul a pus sechestru pe bunurile familiei Simonei Halep

loading...
0 4

Deși Simona Halep a dat lovitura în 2014 în tenis, fapt ce i-a adus în conturi venituri de 4,5 milioane de euro, Fiscul a pus sechestru pe bunurile tatălui sportivei pentru că nu și-a plătit taxele către stat.

simona halep - turneul campioanelorAdministrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța a pus sechestru pe bunurile tatălui Simonei Halep, întrucât firma deținută de acesta are datorii neachitate către bugetul de stat.

Firma Lacto Mony SRL, deținută de tatăl Simonei, acumulase datorii la stat, astfel că Fiscul a sechestrat un autoturism Mercedes Benz, un Audi A6, un Seat, o autoutilitară Fiat Ducato și o autospecială papuc.

Ca să își recupereze datoriile, Fiscul voia să scoată la licitație și o stână cu o suprafață de 852 mp.

Firma Lacto Mony SRL, administrată de Stere Halep are ca domeniu de activitate producţia şi prelucrarea laptelui, având sediul în comuna Vulturu din judeţul Constanţa.

O parte din câștigurile obținute de Simona Halep în 2014, au fost cedate de sportivă, familiei, pentru a achita o parte din datoriile către FISC.

În prezent, tatăl sportivei are de achitat către Fisc, datorii de 2 miliarde de lei vechi. În urma înțelegerii cu Fiscul din Constanța, Stere Halep va achita suma de bani, eșalonat pe durata a șase luni de zile.

Simona Halep, aflată în prezent pe locul 3 mondial, a avut un an 2014, fantastic. A jucat sfert de finală la Australian Open, semifinală la Wimbledon, finală la Roland Garros, finală la Madrid, finală la Turneul Campioanelor. A câștigat turneul de la Doha și pe cel de la București. Și timp de 56 de zile, Simona Halep a fost a doua jucătoare a lumii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata