Breaking news

Firma care a greșit tricolorul pe cocardele de la Focșani, nu își va primi banii

loading...

Firma care a realizat în mod greșit tricolorul, pe materialele promoționale împărțite vrâncenilor de Ziua României, nu își va încasa banii de la primăria din Focșani.

tricolor gresit focsaniDan Cazaciuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Focşani, a declarat că regretă incidentul produs cu materialele naționale ce aveau inscripționat greșit, tricolorul României.

Este o greşeală regretabilă a firmei de publicitate care a realizat autocolantele. Comanda s-a dat foarte târziu, materialele au ajuns vineri după-amiază şi nu am mai verificat. Ni s-a părut incredibil că cineva ar putea greşi tricolorul, ca atare am considerat că nu este necesar să verificăm. Eroarea am văzut-o după ce am început sa le împărţim, după 10-15 minute după ce le-am împărţit. Ne-am oprit, dar deja… Întotdeauna verificăm materialele. Nu este prima dată când lucrăm cu o firmă de publicitate, nu este prima oară când facem cocarde. Au părut atât de simple încât am neglijat, este vina noastră, îmi pare rău”, a explicat Cazaciuc, la Antena 3.

Întrebat dacă Primăria va plăti firma care a realizat materialele, Dan Cazaciuc a răspuns:  Bineînţeles că nu. Produsele nefiind conforme cu cerinţele nu vor achitate. Nici nu se pune problema.

În timp ce acorda interviuri jurnaliștilor, cărora le explica cât de perfectă este organizarea de la Focșani, Prefectul de Vrancea, Cătălin Popescu, purta cu mândrie tricolorul greşit.

Și nu doar prefectul a purtat cocarde cu tricolorul greșit, care defapt nu era drapelul României.

Drapelul naţional al României este un tricolor cu benzi verticale – începând de la lance – albastru, galben şi roşu.

Practic, a fost încălcat ARTICOLUL 12 alin (1) din Constituţia României: Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.

Firma a realizat greșit toate cele 2000 de cocardele pentru care Primăria Focșani ar trebui să plătească 800 de lei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata