Breaking news

Fetiță de 11 ani, violată cu bestialitate de un bărbat într-o pădure dintr-un sat botoșănean

loading...

O fetiță în vârstă de 11 ani a fost violată cu bestialitate de către Vasile Bugnaru, în vârstă de 46 de ani, la marginea unei păduri din satul Damileni, comuna Cristinești, județul Botoșani.

fetita violataViolul s-a produs pe 6 august, după ce bărbatul s-a dus la părinții fetei să o ceară pe aceasta pentru a-l ajuta la treburile gospodărești. Habar nu aveau părinții minorei ce greșeală făcuseră și că își aruncaseră copila direct în brațele violatorului.

La marginea unei păduri, bărbatul a abuzat-o sexual pe copilă, după care s-a întors în sat, a furat 700 de lei de la sora lui și s-a făcut nevăzut.

Vasile Bugnaru, originar din localitatea braileană Tătaru, comuna Dudești, s-a mutat, fără forme legale, în urmă cu 2-3 ani, la o soră stabilită în satul Damileni, comuna Cristinești, județul Botoșani.

”Barbatul locuia fără forme legale în satul Damileni. Sora bărbatului era vecină cu părinții minorei violate, care și-au dat acordul ca fata să îl ajute la treburile gospodăresti pe Vasile Bugnaru. În prezent, după ce părinții minorei au depus plângere la IJP Botoșani, brăileanul este căutat de către Poliție, fiind dat în consemn la toate inspectoratele județene de poliție”, a declarat pentru Infobrăila, subcomisar Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al IJP Botoșani.

Neicu Dan, viceprimarul comunei Dudești a declarat pentru InfoBrăila că violatorul era un om liniștit în localitate dar că a auzit că în urmă cu ceva ani făcuse pușcărie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata