Breaking news

Festivalul “Iubim 2 Roţi” se ține în 22-24 mai 2015 la Romexpo

loading...

Ajuns la a treia ediţie, festivalul “Iubim 2 Roţi”, organizat de Asociația Moto Free Riders, se va desfășura anul acesta pe parcursul a trei zile, în perioada 22-24 mai, în complexul Romexpo.

Iubim 2 RotiOrganizatorii evenimentului au pregătit pentru participanți, două seri de concerte, seri în care șase trupe vor încinge atmosfera.

Astfel, vineri, 22 mai, vor cânta Basska, Coma și Vița de Vie, iar sâmbătă, 23 mai – Blade Strings, Suie Paparude și Xandria, trupă care vine în România special pentru “Iubim 2 Roţi”. De asemenea, concertele vor fi urmate de after-party, după orele 23:00, cu Aproape Unplugged (vineri) și CALEnDAR (sâmbătă).

Nu vor lipsi nici demonstrațiile și concursurile cu care v-am obișnuit la edițiile anterioare. Participanții vor putea asista la un Stunt Show cu supercampionul mondial Chris Pfeiffer, vor putea participa la un Drive Test BMW, vor avea la dispoziție un trainer BMW și trial moto/biciclete. De asemenea, vor fi organizate și multe concursuri cu premii.

Nu va lipsi nici parada “Iubim 2 Roti”. Anul trecut, la paradă au participat aproximativ 2.500 de motociclete și mopede și 1.700 de biciclete, iar anul acesta ne așteptăm la o prezență mai mare. Parada din cadrul evenimentului „Iubim 2 Roți” este gândită ca o campanie de conștientizare a prezenței vehiculelor pe două roți în trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete și își propune să educe participanții la trafic în spiritul respectului reciproc, al siguranței și, nu în ultimul rând, al responsabilității sociale.

Pentru cei care își aduc și copiii la festival va exista un loc de joacă supravegheat. Anul acesta, participanții veniți din alte orașe sau din străinătate vor beneficia și de un spațiu de campare dotat cu toate utilitățile.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata