Breaking news

O femeie ucisă într-un coafor la Iași de propriul soț

loading...

O femeie a fost înjunghiată mortal, sâmbătă, într-un coafor din Iaşi de soţul ei. După care, bărbatul s-a înjunghiat și el.

crima coafor iasiPotrivit martorilor, bărbatul a intrat nervos în coafor unde lucra soția lui, s-a certat cu aceasta după care a înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului.

Din nefericire, femeia a murit pe loc. După ce și-a înjunghiat mortal soția, bărbatul a încercat să se sinucidă, înjunghiindu-se cu același cuțit.

În urmă cu puțin timp polițiștii au fost sesizați prin 112, cum că un bărbat și-a agresat soția. A fost constatat decesul femeii și bărbatul a fost transferat la spital. Polițiștii demarează cercetări la fața locului”, a declarat Anca Vâjâiac, purtător de cuvânt IJP Iași, la Antena 3.

Bărbatul se află în stare gravă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, cu șanse minime de supraviețuire. Cei doi soți aveau împreună trei copii, doi minori și unul major.

Femeia în vârstă de 39 de ani, plecase de acasă și era cazată într-un centru de ocrotire, unde stătea cu copii, după ce fusese agresată de soțul acesteia.

Barbatul avea 41 de ani și în urmă cu ceva timp a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Socola.

Crima de la Iași seamănă cu cea produsă în 2012 la coaforul Perla din București, când un angajat la MAI și-a împușcat mortal soția dar și altă femeie, și a rănit alte șase persoane aflate în coafor în momentul atacului armat.

foto: bzi.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata