Breaking news

Femeie găsită moartă într-un parc din Obor, plină de mușcături de câine

loading...

O femeie a fost găsită moartă, joi, în parcul de lângă Hala Obor, din sectorul 2 al Capitalei. Corpul femeii prezenta mai multe urme de mușcături de câine.

eutanasiere cainiFemeia a fost găsită desfigurată de către localnici, care au sunat la 112 și au chemat poliția. Cadavrul femeii a fost ridicat de medicii legiști și dus la IML pentru efectuarea autopsiei. Pentru moment nu se știe dacă femeia a fost ucisă de câinii maidanezi sau aceștia au desfigurat-o după ce a murit.

În scurt timp, reprezentanții Primăriei Capitalei au capturat 7 maidanezi de la locul incidentului, din care doi fuseseră adoptați de Asociația Cuțu-Cuțu, trei aparțin Primăriei Sector 2, iar unul de o persoană fizică – Raluca Pahomi. Această persoană a adoptat în ultimii trei ani de zile, 110 câini.

Femeia găsită moartă nu a fost încă identificată  de autorități. Este al doilea caz produs în Sectorul 2, în mai puțin de un an de zile, în care sunt implicați câinii maidanezi. Ionuț Anghel a fost sfâșiat în mod crunt de haita de câini, care l-au atacat, pe 2 seprembrie 2013, în apropiere de Parcul Tei din Sectorul 2 al Capitalei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata