Breaking news

Femeia agresată la Nana se teme să nu fie omorâtă de omul lui Udrea

loading...

Femeia de 60 de ani, agresată şi trântită la pământ, miercuri, de oamenii Elenei Udrea, în timp ce aceasta efectua o vizită electorală în comuna Nana, se teme ca agresorul ei Fane Fileață să nu o omoare.

femeie agresata la nanaFemeia dorea să îi spună fostului ministru al Dezvoltării Elena Udrea, despre pământul pe care nu vrea să-l vândă și că la primărie nu i se face dreptate.

Anul trecut mi l-a luat cu japca. Nu îl vând. E de la părinţii mei, nu e de vânzare“, a afirmat femeia la Antena 3.

Bătrâna a spus că se teme după acest incident și îi e frică să se mai întâlnească cu agresorul ca nu cumva să o bată sau să o omoare: A venit cel de la Curcani, m-a îmbrâncit, m-a făcut babă nenorocită, în tot felul, mi-a pus mâna la gură să nu vorbesc. A vrut să îmi dea două milioane, am refuzat banii, după care nu m-a mai lăsat să vorbesc deloc. După care m-a împins ca să nu mai vorbesc, a spus femeia cu lacrimi în ochi. Am simţit că mi se ia pământul de sub picioare. Eu nu vreau milă de la nimeni.

Totul s-a desfăşurat sub ochii mai multor reprezentanţi PMP, printre care şi doi deputaţi, veniţi în comuna Nana pentru a se asigura că vizita Elenei Udrea va fi un succes.

Udrea s-a dus la Nana după ce emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 a prezentat documentul prin care aceasta a alocat de la Ministerul Mediului 100 de milioane de lei pentru parcuri în diverse localităţi din ţară, inclusiv la Nana.

Bătrâna agresată a fost audiată de poliție care s-a autosesizat din oficiu. Aceasta urmând să fie dusă la un medic legist pentru a i se elibera un certificat medico legal. Agresorul acesteia, Fane Fileață a spus inițial că a trântit-o la pământ pe femeie pentru că aceasta vroia să-l pupe. După ce a fost audiat la poliție, Fileață a spus că îi pare rău de incident și că a recurs la violență pentru a scăpa de femeia care i-ar fi cerut bani.

Fane Fileață este eliberat din închisoare sub control judiciar într-un dosar în care este anchetat pentru trafic cu fier vechi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata