Breaking news

Femeia agresată la Nana se teme să nu fie omorâtă de omul lui Udrea

loading...
0 2

Femeia de 60 de ani, agresată şi trântită la pământ, miercuri, de oamenii Elenei Udrea, în timp ce aceasta efectua o vizită electorală în comuna Nana, se teme ca agresorul ei Fane Fileață să nu o omoare.

femeie agresata la nanaFemeia dorea să îi spună fostului ministru al Dezvoltării Elena Udrea, despre pământul pe care nu vrea să-l vândă și că la primărie nu i se face dreptate.

Anul trecut mi l-a luat cu japca. Nu îl vând. E de la părinţii mei, nu e de vânzare“, a afirmat femeia la Antena 3.

Bătrâna a spus că se teme după acest incident și îi e frică să se mai întâlnească cu agresorul ca nu cumva să o bată sau să o omoare: A venit cel de la Curcani, m-a îmbrâncit, m-a făcut babă nenorocită, în tot felul, mi-a pus mâna la gură să nu vorbesc. A vrut să îmi dea două milioane, am refuzat banii, după care nu m-a mai lăsat să vorbesc deloc. După care m-a împins ca să nu mai vorbesc, a spus femeia cu lacrimi în ochi. Am simţit că mi se ia pământul de sub picioare. Eu nu vreau milă de la nimeni.

Totul s-a desfăşurat sub ochii mai multor reprezentanţi PMP, printre care şi doi deputaţi, veniţi în comuna Nana pentru a se asigura că vizita Elenei Udrea va fi un succes.

Udrea s-a dus la Nana după ce emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 a prezentat documentul prin care aceasta a alocat de la Ministerul Mediului 100 de milioane de lei pentru parcuri în diverse localităţi din ţară, inclusiv la Nana.

Bătrâna agresată a fost audiată de poliție care s-a autosesizat din oficiu. Aceasta urmând să fie dusă la un medic legist pentru a i se elibera un certificat medico legal. Agresorul acesteia, Fane Fileață a spus inițial că a trântit-o la pământ pe femeie pentru că aceasta vroia să-l pupe. După ce a fost audiat la poliție, Fileață a spus că îi pare rău de incident și că a recurs la violență pentru a scăpa de femeia care i-ar fi cerut bani.

Fane Fileață este eliberat din închisoare sub control judiciar într-un dosar în care este anchetat pentru trafic cu fier vechi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata