Breaking news

Farfurii aurite pentru demnitarii statului cazați în vilele de protocol de la Neptun

loading...

RA-APPS Neptun a cumpărat veselă, tacâmuri, şezlonguri şi alte obiecte de uz casnic în valoare de 13.000 de euro. Numai că vesela va fi din porțelan cu fir de aur.

farfurii auriteDemnitarii români se lăfăie și în vacanță pe banii românilor și vor mânca doar din farfurii din porțelan cu fir de aur.

De acest tratament regesc vor avea parte toți demnitarii care îşi vor petrece vacanţa de vară în vilele de protocol de pe litoral de la Neptun.

Vesela din vilele de protocol de la Neptun a fost înlocuită cu seturi noi din porţelan alb brodate cu fir de aur.

Regia a pus la bătaie peste 8.000 de euro pentru achiziţionarea a 300 de farfurii întinse, 200 de farfurii pentru desert, 300 de salatiere, castroane, boluri pentru ciorbă şi scrumiere.

RA-APPS a înlocuit şi câteva saltele de pat, un birou şi un scaun de birou. Fotoliul pentru birou trebuie să fie din piele ecologică, să asigure atât prestanţă cât şi o poziţie confortabilă, iar pernele duble trebuie să ofere o senzaţie de scufundare.

Au mai fost cumpărate 28 de şezlonguri pentru plajă, 1 set de terasă şi câteva saltele pentru scaune de terasă.

Tot pentru vilele de la Neptun au fost cumpărate şi aparate electrice de uz casnic, precum două frigidere, şase aspiratoare şi zece uscătoare de păr.

La Neptun sunt cinci vile de protocol la care au acces preşedintele, premierul, şefii celor două Camere ale Parlamentului şi judecătorii Curţii Constituţionale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata