Breaking news

Familia studentei moarte în accidentul aviatic nu va fi despăgubită de firma care asigurase avionul

loading...

Familia Aureliei Ion, studenta la medicină militară, care a murit de frig din cauza incompetenţei autorităţilor în accidentul aviatic din Munții Apuseni, nu va fi despăgubită de compania care asigura aeronava.

aurelia ion - decesCompania Omniasig asigura aeronava care luni, 22 ianuarie 2014, s-a prăbușit în Munții Apuseni, cu șapte persoane la bord.

Familia Aureliei Ion, studenta moartă în accident nu va încasa niciun leu din partea Omniasig, pentru faptul că fiica lor era voluntar în misiunea umanitară. Și că nu era obligată să se afle la bordul aeronavei care transporta organe pentru transplant.

Cu alte cuvinte, dacă te oferi voluntar să salvezi vieți și se întâmplă să mori în misiune, companiile de asigurări scapă de plata daunelor materiale către terți.

Aurelia Ion a fost ”salvată” de localnicii din localitatea Horea, la mai bine de șase ore de la prăbușirea avionului în pădurea din Munții Apuseni, după ce autoritățile române nu au fost în stare să localizeze aeronava.

Medicul legist a stabilit că Aurelia Ion a decedat din cauza frigului, studenta fiind găsită cu lacrimile înghețate pe obraz, având o temperatură corporală de doar 18 grade celsius.

La bordul avionului prăbușit  se aflau patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul “Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor, Aurelia Ion, studentă la Medicină şi doi membri ai echipajului de zbor – pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata