Breaking news

Explozie într-un bloc de locuințe din Florești. 16 apartamente au fost distruse

loading...

O explozie puternică a avut loc, luni noapte, într-un bloc din localitatea clujeană Floreşti, 16 apartamente fiind afectate, iar şase maşini avariate.

explozie bloc florestiExplozia a avut în jurul orei 2 dimineața, într-un imobil de pe strada Gheorghe Doja din localitatea Floreşti, într-un apartament situat la parter.

Explozia a fost urmată de un incendiu, iar 16 apartamente au fost avariate, iar şase maşini parcate în faţa imobilului au fost afectate de suflul exploziei. Din fericire nu au existat victime în urma deflagrației.

Pompierii clujeni au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă. Proprietara unuia dintre apartamentele afectate de explozie, care nu era acasă, a suferit un atac de panică în momentul în care a văzut ce s-a întâmplat, ea având nevoie de îngrijiri medicale.

În urma exploziei, locatarii din bloc au ieşit afară, iar pompierii au oprit alimentarea cu gaz şi energie elecrică, în prezent lucrându-se la cercetarea cauzelor. În apartamentul unde a avut loc explozia proprietarii nu erau acasă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata