Breaking news

Expertiza IML în cazul Adrian Năstase a fost anulată

loading...

Poliţia Capitalei nu mai dorește să facă expertiză medico legală în cazul lui Adrian Năstase.

Întrucât a reușit transferul lui Năstase de la Spitalul Floreasca la spitalul penitenciar Rahova, poliția spune că nu mai est enevoie de nicio experitză medico legală efecutată de INML.

Expertiza medicol-legală, fusese solicitată de Poliţia Capitalei, pentru a putea face transferul lui Adrian Năstase de la Spitalul Floreasca la spitalul penitenciar Rahova.

INML  comunicase marți, că Adrian Năstase trebuia să se prezinte miercuri la Institutul Naţional de Medicină Legală, cu toate documentele medicale, pentru a se stabili dacă afecţiunile medicale pe care le are îi permit transferul la penitenciar.

Însă, marți Tribunalului Bucureşti  a stabilit că nu există niciun impediment pentru ducerea la îndeplinire a mandatului de arestare a lui Năstase. Lucru care s-a și întâmplat marți seară, când în jurul orei 22.40, Adrian Năstase a intrat pe poarta penitenciarului Rahova.

Adrian Năstase se află în prezent la secţia de terapie intensivă a Spitalului Penitenciar Rahova, într-o cameră cu două paturi şi grup sanitar propriu.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Cata nedreptate in tara asta !!! basescu trebuie sa fie la Rahova NU NASTASE !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata