Breaking news

exclusivNEWS.ro, trafic record pe 13 noiembrie. Peste 61.000 de persoane au vizitat site-ul

loading...
0 5

exclusivNEWS.ro a înregistrat pe 13 noiembrie 2014, cel mai mare trafic, din întreaga existență a site-ului de știri naționale și internaționale. Joi, peste 61.000 de persoane au vizitat site-ul de știri. Cea mai accesată știre a fost cea despre Oana Stancu care l-a făcut praf pe Ponta în direct la Antena 3.

trafic exclusivnews13 noiembrie 2014 s-a dovedit a fi cea mai norocoasă zi din întreaga existență de aproximativ cinci ani de zile, a site-ului de știri naționale și internaționale exclusivNEWS.ro.

În 24 de ore, joi, 13 noiembrie, văzută de superstițioși drept o zi cu ghinion, a adus exclusivNEWS.ro, potrivit Google Analytics: 61.210 vizitatori unici, 63.369 de vizite și 77.053 de pagini vizualizate. Adică în fiecare oră din data de 13 noiembrie, pe site-ul de știri se aflau în medie 2550 de persoane.

Potrivit raportului de trafic Google Analytics, secunda de aur cu cel mai mare număr de vizitatori unici online care se aflau simultan pe exclusivNEWS.ro a fost la ora 21.17.05. Când pe site au fost înregistrați 790 de vizitatori unici.

Știrea care a fost în topul accesărilor, pe 13 noiembrie, a fost  ”Oana Stancu l-a făcut praf pe Victor Ponta, în direct la Antena 3”.

Este cel mai mare trafic realizat în 24 de ore de către exclusivNEWS.ro, la un an și cinci luni, când am înregistrat peste 20,000 de vizitatori în 24 de ore pe 16 iunie 2013.

Lansat pe 30 decembrie 2009, ca o alternativă independentă la presa online din România, existentă la acea dată, exclusivNEWS.ro a reușit să se impună în cei cinci ani de existență, ca o sursă de informare credibilă și cât mai imparțială.

Pe lângă informarea zilnică, exclusivNEWS.ro și-a propus și a reușit să promoveze succesele românilor pe plan internațional cât și să promoveze tinerii talentați indiferent de domeniul de activitate.

Laurian Manta, Mihai Șucată, Mihai Radu, Dragoș Popa, Marius Copil, Patrick Ciorcilă, Sorin TalpoșiPetrică Bordinc Radu Tudor Gabriel Cindea,  Diana Bart, sunt doar o parte dintre tinerii talentați promovați în ultimul an de exclusivNEWS.ro.

În cei cinci ani de existență, exclusivNEWS.ro a reușit să realizeze interviuri exclusive cu Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Stela Popescu, Marian DrăgulescuAndreea Marin, Andreea Ulmeanu, Elisabeta Lipă, Andreea Răducan,Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Octavian Bellu, Gabriela Szabo, și lista poate continua.

Până în prezent, știrile exclusivNEWS.ro au fost preluate de ziare naționale precum Adevărul, Național, Libertatea, Click, Ghimpele, Gazeta Sporturilor, televiziuni de știri precum: Realitatea TV, Antena 3, România TV. Cât și de site-uri și agenții de știri precum: HotNews, antena3.ro, realitatea.net, rtv.net, gandul.info, cancan.ro, dcnews.ro, ziarulring.ro, reportervirtual.ro, paginademedia.ro, radardemedia.ro, ciao.ro, actualmm.ro, dejeanul.ro, ilovebraila.ro, citynews.ro, sau radiouri precum Radio Moldova Chișinău, Hello Radio, Radio Sibiu sau Heart Radio.

Pe 30 decembrie 2014, exclusivNEWS.ro va împlini cinci ani de la lansare. Întreaga echipă a exclusivNEWS.ro mulțumește tuturor celor care ne-au trecut pragul virtual, în cei aproximativ cinci ani de existență. exclusivNEWS.ro le promite că vom scrie în continuare știri de calitate și că vom promova succesele românilor și vom susține tinerii talentați.

exclusivNEWS.ro, un șite de știri exclusiv pe gustul tău!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata