Breaking news

exclusivNEWS.ro refuză să mai publice știri despre emisiunile B1TV

loading...

exclusivNews.ro, protestează față de lipsa de etică profesională și de solidaritate a realizatorului tv Radu Morar, care a defăimat-o pe colega s-a de la Antena 3, Gabriela Vrânceanu Firea, prin refuzul de a mai publica pe site, știri despre B1TV.

bannerexclusivÎn urma emisiunii tv „Nașul”de la B1 Tv, în care realizatoarea tv, Gabriela Vrânceanu Firea a fost denigrată și tocată mărunt de moderator și de deputatul PDL Cristian Boureanu invitat în emisiune, exclusivNEWS.ro refuză să mai publice știri despre B1Tv, până în momentul când realizatorul TV, Radu Morar își prezintă public scuze pentru emisiunea cu pricina, difuzată în data de 1 iunie, 2010.

Invitat în emisiunea Nașul de la B1 TV, deputatul PDL, Cristian Boureanu a continuat jignirile și atacurile la adresa Gabrielei Vrânceanu Firea. “Îmi pare rău de mine ca persoană că nu m-am putut abţine până la capăt, dar ce se întâmplă acolo este inadmisibil ca la o emisiune politico-economică să fiu întrebat de chestiuni personale!“, a declarat Cristian Boureanu.

În discuţia cu Radu Moraru de la B1 Tv, Cristian Boureanu a menţionat că nu poate fi dat în judecată pentru o întrebare, ci numai pentru o afirmaţie.

Eu n-am facut nicio afirmaţie, am adresat o întrebare după jignirea adusă. Moderatorul poate să-mi pună orice fel de întrebări fără nicio bază în spate. Într-adevăr, a fost o întrebare personală pe care mi-o asum, pentru că am fost atacat la rândul meu cu alte întrebări de genul“, a explicat deputatul PDL.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata