Breaking news

EuroVision 2010 – Câștigători: Paula Seling & Ovi

loading...

exclusivNews.ro vă ține la curent cu toate noutățile legate de finala națională Eurovision, desfășurată în această seară la Circul Globus și transmisă în direct de TVR 1 de la ora 21,10.

eurovision-2010-artistiRămâneți conectați pe exclusivnews.ro, pentru a afla ceea ce nu se vede la tv, detalii de culise, picante de la Eurovisionul românesc. Corespondentul special al exclusivNews.ro, prezent în culisele concursului,  va furniza informațiile cele mai interesante în cel mai scurt timp de la producerea lor.

Update: 20:01

Selectia Nationala Eurovision 2010 este pe cale de a incepe. Ultimele detalii sunt puse la punct pentru ca tot spectacolul sa se desfasoare in conditii optime. In maxim o ora va incepe Finala Eurovision 2010, iar artistii sunt aproape gata. Detaliile legate de tinuta si aspectul ftizic general sunt fie puse la punct in timp ce eu scriu aceste randuri, fie fotografiate de catre ceilalti jurnalisti prezenti la eveniment. Agitatie mare in sala, insa organizatorii sunt deja pregatiti.  Agitatia se datoreaza si numarului mare de spectatori care abia acum intra. Voi reveni cu alte detalii pe masura ce Finala Eurovision 2010 avanseaza.

Update 21:37

Noutati in acest an la Selectia Nationala Eurovision 2010 in ceea ce priveste organizarea juriului si a felului in care se voteaza, dar inainte de acest lucru trebuiesc mentionate detaliile deschiderii show-ului, unde artistii de la Globus au asigurat atmosfera placuta si destinderea tuturor celor prezenti acolo. Primul concurent a fost Razvan Krivach, dupa el urmand sa evolueze pe scena trio-ul format din Luminita Anghel, Tony Tomas si Andrei Piper, pe care probabil ca ii puteti urmari chiar acum pe micile ecrane. De asemenea cei care urmaresc de acasa au posibilitatea de a vota concurentul preferat. Televoting-ul are o pondere de 50% in decizia finala, in timp ce restul de 50% inseamna decizia juriului. Noutatea din acest an la Finala Eurovision 2010 o reprezinta  faptul ca juriul a fost divizat in doua grupuri de jurati, egale ca pondere. Astfel o pondere de 25% o va avea juriul din Bucuresti, in timp ce 25% va insemna decizia luata de un alt juriu din provincie. Membrii juriului regional sunt sunt impartiti pe mai multe orase si anume Timisoara, Cluj, Iasi si Craiova. Agitatia persista doar in culise, acest detaliu putand fi observat de catre Sebastian Popescu, care este furnizorul de informatii de la fata locului, pentru exclusivnews.ro. Nu uitati ca pe toata durata concursului oricine poate vota de acasa, iar castigatorul va pleca mai departea la Oslo in Norvegia pentru urmatoarea etapa a Eurovision 2010.

Update 22:22

Primii 8 concurenți au evoluat deja, toți au declarat la ieșirea de pe scenă că au fost mulțumiți de sunet și jocul de lumini organizat, că au avut mari emoții, însă au refuzat să facă vreun prognostic. Alexandra Ungureanu a evoluat răcită și nu a fost prea mulțumită cu prestația sa și a declarat la final că speră ca cel mai bun sa castige.

Mai urmeaza înca 7 competitori. Trupa Zero evolueaza in aceste momente. Se pragătește să evolueze Anda Adam.

Tensiunea este la cote maxime iar agitația din culise creeaza și mai mari emoții concurenților. Telespectatorii pot vota în continuare, apelul fiind gratuit. Se poate vota o singură dată, de pe un număr de telefon, pentu un singur concurent.

Vă vom ține la curent cu evoluția spectacolului!

UPDATE 23:13

Concursul s-a încheiat după ce toți concurenții au evoluat în cel mai bun mod posibil pentru a impresiona atît juriul cît și telespectatorii. Cătălin Josan a fost cel care a încheiat această ediție a concursului Eurovision.

Toți concurenții au dat ce au avut mai bun iar acum așteaptă să culeagă roadele de la telespectatori și de la juriu. În mai puțin de 45 minute vom afla cine ne reprezintă în acest an la Oslo, Norvegia, la Semifinala Internațională a concursului Eurovision. Rămîneți conectați pe exclusivnews.ro pentru a afla primii cine va castiga.

UPDATE 23:45

Din culisele spectacolului am reușit să aflăm că Paula Seling & Ovi ar fi cîștigătorii din acest an ai ediției Eurovision ! Se pare că organizatorii au cerut ca aceștia să își pregătească pianele pentru reprezentația finală.

UPDATE 23:54

Surse din culise ne confirmă că Paula Seling & Ovi cîștigă Eurovision 2010 !!!

Update 03.20

Iată clasamentul final:

1. Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu – Playing With Fire
2. Luminiţa Anghel, Tony Tomas şi Adrian Piper – Save Their Lives
3. Cătălin Josan – Around, Around
4. Hotel FM – Come as One
5. Paula Seling şi Kamara – It’s Not Too Late
6. Lora şi Sonny Flame – Come Along
7. Anda Adam & Connect-R – Surrender
8. Zero – Lay Me Down
9. Alexa – Baby
10. Răzvan Krivach – Jack Pott
11. Dalma Kovacs – I’m Running
12. Pasager – Running Out of Time
13. Tina G – Love Is War
14. Lulu şi The Pupets – Searching for Perfect Emotion
15. Lucia Dumitrescu – See you in Heaven, Michael
16. Alexandra Ungureanu – Crazy

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata