Breaking news

EXCLUSIV:Băsescu a desemnat-o pe Andreea Marin în funcția de Premier al României

loading...

Decizie şoc pe scena politică românească. Preşedintele României, Traian Băsescu a semnat în această seară decretul de numire în funcția de prim-ministru al României pe cunoscuta vedetă tv  Andreea Marin Bănică. Decizia Preşedintelui survine după ce Guvernul Boc şi-a prezentat demisia în bloc, la solicitarea Preşedintelui României.

andreea-marin-banicaexclusivNews.ro a intrat în exclusivitate în posesia informațiilor conform cărora Traian Băsescu a cerut demisia guvernului Boc și numirea în funcția de premier, pe Andreea Marin Bănică. Decizia este fără precedent în istoria României. Decizie care siguranță va bulversa scena politică românească.

Andreea Marin a confirmat pentru exclusivNews.ro, știrea conform căreia a fost numită în funcția de premier: ”da, este adevărat, Președintele Traian Băsescu m-a  convocat la Cotroceni astă seară și mi-a propus să ocup funcția de prim ministru al României, propunere pe care am acceptat-o cu deosebită onoare”.

Mișcarea neașteptată a lui Băsescu vine într-un moment în care țara este frământntă de mişcări sindicale de protest, țara fiind paralizată de greve generale. Zilele trecute Băsescu a anunțat că va negocia cu FMI încă un posibil împrumut pentru sitația în care România va intra în incapacitate de plăți.  Pentru a evita o revoltă populară, preşedintele a decis să numească în fruntea guvernului un jurnalist de televiziune care să sporească credibilitatea și încrederea în principala instituție exectuivă din România.

Andreea Marin a avut la disoziției doar 2 ore pentru a-și forma echipa de miniștrii, care vor fi numiți tot din rândul jurnaliștilor. Viitorul guvern nu va avea miniștrii politici. Conform unor surse de la Cotroceni, lista ministrilor cabinetului Bănică ar fi următoarea:

Ministerul Administratiei și Internelor – Mircea Badea – Antena 3

Ministerul Finanțelor – Radu Soviani The Money Chanel

Ministerul Economiei – Gabriela Vrânceanu Firea – Antena 3

Ministerul Afacerilor Externe  – Mihai Gâdea – Antena 3

Minsiterul Transportului și Infrastructurii – Răzvan Dumitrescu – Realitatea Tv

Ministerul Dezvoltarii Rurale și Turismului – Marian Voicu – TVR

Ministerul Apărării Naționale – Radu Morar – B1 Tv

Ministerul Culturii – Ion Cristoiu

Ministerul Comunicației și Societății Informaționale – Corina Drăgotescu – Realitatea Tv

Ministerul Muncii – Rodica Culcer – independent

Ministerul Educatiei – Cătălin Tolontan – GSP

Ministerul Sanatatii – Oana Cuzino – Pro Tv

Ministerul Agriculturii – Moise Guran – Antena 3

Ministerul Mediului – Mihai Tatulici – Realitatea Tv

Ministerul Justitiei – Robert Turcescu – Realitatea Tv

Andreea Marin Bănică era în negocieri avansate cu Pro TV pentru a prezenta emisiunea “Romania’s Got Talent”, ce urmează să înceapă în toamnă la televiziunea lui Sârbu, însă propunerea lui Traian Băsescu a determinat-o să refuze oferta Pro TV.

În cărți pentru ocuparea unui post de ministru a fost și rivala de moarte, Mihaela Rădulescu, dar Președintele a preferat ca noul guvern să nu fie măcinat de scandaluri și atacuri directe între cele două vedete tv. Mihaela a fost luată în calcul pentru Ministerul Muncii, însă propunerea a căzut după ce Andreea Marin a decis să o înlocuiască cu Rodica Culcer.

Articolul este o farsă. Păcăleală de 1aprilie.

loading...
7 Comentarii
 1. NumLock spune

  vai vai vai

 2. simona spune

  nu regret ca am dat de blogul acesta..

 3. karokid spune

  ce bine imi pare

 4. KidoO. spune

  pai daca stam sa ne gandim…

 5. yonutzzaa spune

  pai daca stam sa ne gandim…

 6. aleza_emo spune

  sa dau click sa nu dau click ?

 7. Cristi Alecu spune

  Foarte interesant articolul, multumesc este o sursa de informatie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata