Breaking news

Everdichia, mama fraților Becali, găsită moartă în piscină

loading...

Mama fraților Ioan şi Victor Becali, Everdichia, în vârstă de 89 de ani, a fost găsită moartă, joi seară, în pisicina locuinței sale. Medicii legiști au stabilit că femeia a făcut atac cerebral și s-a înecat.

fratii becaliDoliu în familia Becali. Mama impresarilor Ioan și Victor Becali a fost găsită înecată în piscină. Decesul a fost anunțat la 112 de către un membru al familiei Becali.

În jurul orei 19:45, s-a sunat în dispeceratul serviciului de ambulanță, de la ambulanța Biomedica (unde are abonament familia Becali, n.red.), că au primit o solicitare că o femeie este înecată într-o piscină în Pipera. N-au avut resursă și au cerut sprijin la noi. Am trimis o ambulanță care a ajuns în 10 minute la locul incidentului. A fost găsită o persoană înecată în piscină, probabil de mai bine de o oră. Acolo se aflau deja un echipaj SMURD și un echipaj de poliție”, a declarat Alice Grasu, coordonator serviciul de ambulanță București.

Ioan, Victor și sora lor țineau foarte mult la mama lor, o îngrijeau ca pe o icoană, mai ales că tatăl lor nu mai este în viață de foarte multă vreme.

Frații Becali au spus că mama lor înota aproape zilnic în piscină pentru că îi plăcea. Dar de fiecare dată era însoțită și supravegheată de cineva. Numai că joi seară a mers singură la piscină și s-a produs tragedia.

În urma efectuării necropsiei de către medicul legist, s-a constatat că bătrâna a murit înecată după ce a făcut atac cerebral în timp ce se afla în piscină.

Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, urmând să stabilească circumstanțele în care s-a produs decesul femeii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata