Breaking news

Eric Clapton va susține un concert azi pe Stadionul Tineretului

loading...

Muzicianul britanic Eric Clapton va concerta pentru prima oară în România, pe 11 iunie 2010, pe Stadionul Tineretului – Iolanda Balaş Soter din Capitală.

EricClapton

Concertul pe care artistul în vârstă de 64 de ani îl va susţine în România este penultimul din turneul european ce include 14 spectacole. Turneul va începe pe 18 mai la Birmingham în Marea Britanie şi se va încheia pe 13 iunie la Istanbul.

Concertul începe la ora 20.30, când se vor închide porţile.

Accesul în zona de concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. În cazul în care posesorii de bilet aleg să părăsească zona de concert, aceştia nu vor mai putea ultiliza biletele cu care au intrat, pentru accesul ulterior. Biletul pe baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Organizatorii recomandă utilizarea transportului în comun. În zonă nu vor fi locuri de parcare, astfel încât recomandăm celor care vor sosi totuşi cu autoturisme să parcheze în zone mai îndepărtate.


loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata