Breaking news

Emil Boc, huiduit de muncitori pe Centrua Bucureștiului

loading...

Premierul Emil Boc, a fost primit cu huiduieli de un grup de muncitori,  în timpul inspecției efectuate pe șantierul de construcție a șoselei de centură a Capitalei.

emilbocAproximativ 40-50 de oameni erau prezenţi în zona în care Boc vizita stadiul lucrărilor pentru centura ocolitoare a Capitalei. Oamenii au început să îl huiduie pe Emil Boc şi să strige „Demisia! Demisia!” şi „Jos Guvernul!“.

Mulţi i-au reproşat premierului tăierile de pensii şi salarii şi faptul că nu au un loc de muncă. “Ne tăiaţi noua pensiile să trăiască bine Udrea, Videanu şi Berceanu“, s-a auzit din mulţime.

Premierul le-a replicat: „Băieţi, munca e soluţia! Să ştiţi că dacă v-a pus primarul Chiliman să strigaţi şi să fluieraţi, pe mine nu mă speraţi. Trebuie să producem ca să mâncăm, asta-i viaţa. Văd că aveţi muşchi, la muncă, lăsaţi fluieratul!”.

Oamenii şi-au justificat protestul prin faptul că nu s-a făcut nimic în această ţară de când sunt la guvernare şi că nu au unde să muncească. „Am fost daţi afară de la Poliţia Comunitară şi din Administraţie. Unde să mai muncim?!“, i-au reproşat protestatarii.

Ei mă fluieră, , e dreptul lor, e democraţie! E dureros, ştiu, măsurile astea îi afectează şi pe cunoscuţii mei. V-a plătit Chiliman să mă fluieraţi“, a justificat Emil Boc atitudinea oamenilor nemulţumiţi.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    BOC POC … UN DISTRUS 🙂 CE STIE EL CE INSEAMNA SA NU AI UNDE SA MUNCESTI SAU SA MUNCESTI PE 2 LEI … II E USOR SA DEA DIN GURA LUAL-AR DRACII DE PITIC PUPINCURIST BASESCIAN !! HUUAAA … JOS GUVERNUL !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata