Breaking news

Eliza Dragne, tânăra decedată după ce a fost înjunghiată pe câmp, a salvat trei vieți

loading...
0 8

Eliza Dragne, tânăra de 30 de ani, decedată luni la Spitalul Bagdasar Arseni din București, după ce pe 21 noiembrie a fost violată, înjunghiată și abandonată pe câmp de agresor, salvează trei vieți, după moartea sa.

eliza dragneRodica Dragne, mama tinerei, a fost de acord ca organele Elize să fie donate pentru a salva alte vieți.

”Cu sufletul sfâşiat de durere, doamna Rodica îşi doreşte ca Eliza să mai trăiască, măcar prin intermediul altor persoane. Rinichii vor ajunge la Spitalul Fundeni, iar splina şi pancreasul la Cluj-Napoca”, scrie site-ul explozivnews24.ro.

Nicu Alin Cristea, originar din Calomfirești, este suspectat de anchetatori că ar fi încercat să o omoare pe Eliza Dragne, și că ar fi violat-o. Bărbatul a fost ridicat luni seară de poliție, de la domiciliul său, și dus la audieri la Parchet.

Tentativa de omor s-a produs pe 21 noiembrie, în jurul orei 21.00, după ce fata a mers să se vadă cu Nicu Alin Cristea. Cei doi se cunoscuseră pe facebook și au decis să se vadă, numai că întâlnirea nu a decurs tocmai bine și s-a sfârșit tragic.

Eliza Dragne, după ce a fost violată, tâlhărită, înjunghiată în gât și abandonată pe câmp, cu ultimele puteri, a reușit să ajungă la marginea drumului județean 503 din Teleorman, unde a fost găsită de un șofer, având o sfoară în jurul gâtului și ciulini în păr.

Acesta a sunat la 112, o echipă de medici i-a acordat tinerei primul ajutor și au dus-o cu salvarea la Spitalul Județean din Alexandria, în stare gravă cu multiple fracturi la sinus și mâini, leziuni în zona capului și plăgi înțepate în zona gâtului.

Adusă de medici la Spitalul din Alexandria, tânăra a fost conștientă câteva minute și a apucat să spună medicilor și polițiștilor că cel care a vrut să o omoare este Nicu din Calomfirești. Eliza Dragne a spus că agresiunea ar fi avut loc în autoturismul acestuia, un Peugeot albastru. După ce a desfigurat-o în bătaie în mașină, bărbatul a târât-o pe câmp și i-a confiscat telefonul ca să nu poată suna la poliție.

După ce le-a spus anchetatorilor cine a agresat-o tânăra a intrat în comă și a fost transferată la Spitalul Bagdasar Arseni din București, unde a decedat în cursul zilei de luni.

Nicu Alin Cristea este căsătorit, are copii și recidivist, având la activ săvârşite mai multe fapte de tâlhărie şi furt. Bărbatul nu își recunoaște vina deși toate indiciile duc la el. Acesta este zgâriat pe mâini și față, iar anchetatorii au găsit ciulini pe bara din față a mașinii pe care o deține.

Dacă Nicu Alin Cristea va fi identificat de anchetatori ca și autorul crimei, acesta riscă să stea după gratii cel puțin 25 de ani.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata