Breaking news

Elicopter prăbușit în lacul Tăureni din județul Mureș. Cinci persoane au decedat

loading...

Un elicopter s-a prăbuşit, luni seară, în zona lacului Tăureni din judeţul Mureş. Bilanțul provizoriu indică faptul că 5 din cei 6 pasageri aflați în elicopter, au decedat, iar unul a fost salvat.

breakingPrimarul localităţii mureşene Tăureni, Ovidiu Petru Oltean, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în elicopter se aflau omul de afaceri Sorin Ţerbea, o angajată a acestuia, trei afacerişti germani şi pilotul.

Mai multe echipaje ISU Mureș și SMURD au sosit la locul prăbușirii elicopterului. Scafandrii și pompierii au reușit să recupereze un pasager în viață. Acesta a fost preluat de Ambulanța Luduș și dus la Unitatea de Primiri Urgențe de la Târgu Mureș.

Şeful SMURD Mureş, medicul Cristian Boeriu, a declarat că la locul accidentului a fost trimis un echipaj de reanimare şi altul pentru victime multiple.

Edilul a precizat că Sorin Ţerbea şi cei trei oameni de afaceri germani au făcut, luni după-amiază, o vizită la o fabrică de mobilă din localitate.

Oltean a susţinut că, în timpul vizitei, omul de afaceri a fost sunat de DNA, după care a devenit irascibil şi a decis să plece.

Aceasta a mai afirmat că a insistat să ofere oamenilor de afaceri o maşină cu care să plece, însă aceştia au vrut să se deplaseze tot cu elipcopterul.

Aparatul de zbor s-a prăbuşit în lac la trei-patru minute de la decolare, la circa două sute de metri distanţă de locul din care plecase.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata