Breaking news

Elevă din Pașcani, violată de un bărbat, după ce profesorii i-au dat bilet de voie

loading...

O elevă din Pașcani a fost violată de un angajat al școlii unde învăța, după ce cadrele didactice ale i-au dat bilet de voie ca să plece cu agresorul.

minora violataMai multe cadre didactice de la Școala Gimnazială Specială din Pașcani sunt cercetate de poliție și de Inspectoratul Școlar Județean Iași, după ce au învoit o elevă de 15 ani de la cursuri, iar aceasta a ajuns să fie violată de un bărbat de 50 de ani.

Eleva a fost învoită de la cursuri cu bilet de voie, chiar de profesorii ei, pentru a pleca însoţită de Vasile Negura, un fost angajat de-al şcolii, scrie bzi.ro.

Vasile Negura a lucrat până în 2010 ca paznic la Școala Specială Pașcani, după care a fost angajat la centrul de plasament ca muncitor de întreținere. Inconștiența cadrelor didactice a trimis-o pe copilă, direct în bratele violatorului.

Bărbatul a luat-o cu o mașină și a dus-o într-o casă din localitatea Motca, unde a violat-o minute în șir. Autoritățile locale aua flat de acest lucru abia după ce fata a povestit unei colege, clipele de groază prin care a trecut.

Tânăra de 15 ani este elevă la o şcoală pentru copii cu nevoie speciale, având un minor handicap fizic şi uşor retard, iar în mod normal aceasta ar fi trebuit să fie monitorizată în permanenţă, în nici un caz să fie lăsată să plece cu un bărbat care nu avea nici o legătură de rudenie cu ea.

Vasile Negura, proaspăt divorțat, a căutat să-și satisfacă dorințele sexuale cu cea mai frumoasă fată din centru, fiind convins că din cauza handicapului de care suferă, aceasta nu va fi crezută de nimeni.

Poliția a deschis un dosar penal pe numele violatorului, care riscă ani buni de închisoare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata