Breaking news

Elev timișorean cercetat disciplinar pentru că a făcut streaptese în școală – VIDEO

loading...

Un elev de la  Colegiul Naţional Bănăţean din Timişoara va fi sancționat după ce a oferit în dar, colegelor din calsa a X-a, un număr de streptease în sala de clasă.

elev streaptese colegiu timisoaraDesmăț în pielea goală a unui elev, într-o sală de clasă a unui liceu de elită din Timișoara.

Un elev lipsit de inhibiții a decis să facă un cadou inedit colegelor sale din clasa a X-a a Colegiului Naţional Bănăţean din Timişoara.

Băiatul s-a dezbracat în fața colegelor sale în timpul unui număr de streptease în clasă şi a mimat gesturi obscene.

Elevul s-a dezbrăcat de haine și a executat numărul de streaptese pe ritmurile celebrei piese Harlem Shake, iar tot show-ul a fost filmat și postat pe youtube.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş a aflat de incident și a declanşat o anchetă în urma căreia, elevul dezinhibat riscă să fie mutat la alt liceu.

Inspectorul şcolar general Timiş, prof. dr. Cornel Petroman a spus că, dacă i-ar fi stat în putinţă, ar fi cerut exmatricularea tânărului, dar fiind doar în clasa a X-a, în ciclul obligatoriu, acest lucru nu este posibil.

Directorul Colegiului Naţional Bănăţean, prof. Sorin Ionescu, a precizat că, dacă se va constata că incidentul a avut loc după ce a sunat de intrare la clasă, va fi sancţionat şi profesorul care a întârziat la ora respectivă.

loading...
1 Comentariu
  1. Gogu spune

    Normal sa nu il exmmatriculeze ca nu le-a aratat si pula…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata