Breaking news

Elev înjunghiat în spate la Tulcea, pe terenul de sport al liceului

loading...

Un elev în vârstă de 19 ani a fost înjunghiat în spate cu un cuțit, miercuri în curtea unui liceu din Tulcea, de către un tânăr.

elev injunghiat tulceaUn nou caz de elev înjunghiat în România, al treilea în ultimele 9 zile.

După cazul din Târgoviște din 18 februarie, și cel de luni de la Satu Mare,a zi un alt elev a fost înjunghiat în spate la un liceu din Tulcea.

Potrivit primelor informații, un grup de zece băieți au pătruns în curtea liceului, și în urma unei altercații verbale, unul dintre aceștia a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe elevul de 19 ani, în spate.

La scurt timp de la incident la liceu a sosit o ambulanță care l-a dus pe tânărul înjunghiat la Secția de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Tulcea

Dumitru Vâlcu, directorul Ambulanței Tulcea a declarat la Antena 3 faptul că elevul a ajuns la spital cu o plagă toracică posterioară sângerândă, că băiatul era palid și speriat, dar că este în afara oricărui pericol.

Poliția a demarat o anchetă pentru a identifica persoana care l-a înjunghiat pe elev.

Pe 18 februarie 2013, Ștefan Alexandru de la Colegiul Economic “Ion Ghica” din Târgovişte, a fost înjunghiat mortal în gât, de către Irinel Vlad, în apropierea liceului.

Luni, 25 februarie, un elev din Baia Mare a tăiat în zona gâtului în sala de clasă de către alt coleg, chiar în fața unei profesoare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata