Breaking news

Elena Udrea vrea să-și zugrăvească celula și să pună gresie în baie

loading...

Elena Udrea a cerut conducerii închisorii să îi permită să își zugrăvească celula, să pună tapet și gresie în baie. dar și să aducă mobilier pe banii ei, în celula închisorii, ca să-și îmbunătățească condițiile din pârnaie.

elena udrea arestataElena Udrea, obișnuită cu luxul de acasă, vrea să-și amenajeze celula după propriile gusturi.

Vineri, protejata lui Băsescu, a cerut conducerii închisorii, să îi dea voie să își zugrăvească celula. Dar și să aplice tapet pe pereți și să pună gresie în baie. Cererea lui Udrea cuprinde și o solicitare privind dotarea celulei cu mobilier nou.

Toate astea pe banii Elenei Udrea. Probabil, banii luați ca șpagă în dosarele Microsoft, Gala Bute și e-România, în care este anchetată penal de procurorii DNA.

Marius Striblea, unul din avocații Elenei Udrea, susține că în celulă condițiile sunt umilitoare și demne de un lagăr de concentrare.

Elena Udrea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, pe 11 februarie, în baza unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție, ca urmare a cererii DNA în dosarul Microsoft, în care deputatul este acuzat de luare de mită, trafic de influență și spălare de bani.

Luni, la Înalta Curte se va judeca recursul privind măsura arestului preventiv instituită Elenei Udrea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata