Breaking news

Elena Udrea și-a cumpărat pământ la Nana unde își are moșia Băsescu

loading...

Elena Udrea și-a cumpărat teren agricol în comuna Nana din județul Călărași, unde își are moșia și fiica Președintelui României, Ioana Băsescu.

elena udrea - teren nanaElena Udrea s-a făcut vecină de moșie cu fiica lui Băsescu. Blonda și-a cumpărat 1,8 hectare de teren agricol în comuna Nana din județul Călărași.

Suprafața este un mizilic pe lângă cele 291 de hectare luate de Ioana Băsescu, cu creditul de un milion de euro de la CEC Bank.

Aproximativ 1,8 hectare din cele aproape 80 de hectare antamate sunt în comuna Nana. Restul, până la 80, sunt în alte comune din Călăraşi şi din Dâmboviţa. Intenţionez să mai achiziţionez, inclusiv în Nana, dacă găsesc la preţ rezonabil„, a declarat Elena Udrea pentru Ziarul Ring

Elena Udrea şi-a înfiinţat în luna octombrie, o firmă, cu sediul în sectorul 1 al Bucureștiului, care se numeşte Agro Green Nana. Firma Elenei Udrea se ocupă de cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase.

Elena Udrea s-a grăbit să dea informația cu terenul de la Nana, la presă, ca nu cumva acest lucru să fie scos la iveală de Comisia parlamentară ce anchetează tranzacția agricolă a Ioanei Băsescu.

loading...
1 Comentariu
  1. Joe White Tony spune

    Pai, ba Noutati exclusive, ba ! Ce dracu de jurnal sunteti voi daca ati ajuns sa copiati Ringul si alte jeguri de publicatii de culoare ” maron ” ? De ce va place sa va bagati cu tot dinadinsul in viata unor oameni cu care n-aveti nici in clin nici in maneca ? Pentru audienta ? Vai de voi ! Siktir, atunci !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata