Breaking news

Elena Udrea s-a făcut fermier. Și-a cumpărat deja 80 de hectare de teren agricol

loading...

Elena Udrea îi calcă pe urme lui Băsescu. Vrea să devină fermier, așa că blonda și-a cumpărat deja 80 de hectare de teren agricol și vrea să își extindă moșia până la 500 de hectare.

elena udrea - fermierLa fel ca și Băsescu, Elena Udrea vrea să devină fermier și să investească toate economiile în agricultură.

Deputatul PDL, Elena Udrea a anunţat joi, pe facebook, că și-a cumpărat un teren arabil de 80 de hectare.

Se pare că şi 2014 va fi un an bun pentru agricultură – ninsoarea a venit înaintea îngheţului, culturile fiind astfel mai bine protejate. Ceea ce nu poate decât să mă bucure, având în vedere că am reuşit deja să antamez cumpărarea a 80 de hectare de teren arabil” a scris Elena Udrea pe Facebook.

Câteva ore mai târziu, Elena Udrea a intervenit telefonic la emisiunea ”100 de minute” de la Antena 3, unde a declarat că a fost nevoită să se mute în chirie ca să poată cumpăra terenul agricol.

”Doresc să mai cumpăr în continuare teren, iar banii pe care eu îi am nu îmi sunt suficienţi. nu-mi ajung să cumpăr cât teren agricol aş avea nevoie ca o fermă să fie profitabilă. (…) M-am mutat deja cu chirie de 2 zile”, a spus Elena Udrea la Antena 3.

Deputatul PDL a spus că este profitabil să investești în agricultură și că va angaja specialiști care să îi lucreze terenul agricol

”Voi angaja specialişti. Nu mă duc personal să însămânţez ogorul. Eu aş vrea să lucrez cam 1.000 de hectare, dar nu neapărat toate în proprietate. O parte va fi în arendă. Pot să vă spun din experienţa colegilor mei, care fac agricultură, că profitul poate să fie, în anii de secetă, undeva la 50.000 de euro pe an, la 300 de hectare. (…) Intenţia mea e sa pun pomi fructiferi. Piaţa de pomi fructiferi este extrem de buni în Romania”, a mai declarat Elena Udrea.

Întrebată de Alesandra Stoicescu dacă va cumpăra teren în comuna Nana, pentru a fi vecină cu preşedintele Traian Băsescu, Elena Udrea a afirmat că preţurile în acea zonă au crescut foarte mult, ca urmare a scandalului în care a fost implicat.

Nu mai găseşti teren acolo sub 6.000 de euro hectarul”, a spus blonda lui Băsescu.

Întrebată de Alessandra Stoicescu de unde a avut 200 de mii de euro pentru achiziţia terenului, Elena Udrea a declarat “din conturile personale”. Deputatul PDL a adăugat însă că intenţionează să îşi vândă casa din Roman pentru că doreşte să îşi cumpere în continuare teren.

Cele 80 de hectare au fost cumpărate la Greaca. Jurnalului Naţional scrie că Udrea era deja în spatele resortului de cinci stele care include un conac, un restaurant cu bucătărie românească şi mediteraneană, o cramă şi două piscine exterioare şi are în plan construcţia unui teren de golf.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata