Breaking news

Elena Udrea: Ponta i-a spus lui Coldea că, dacă ajunge preşedinte, să-şi caute de lucru

loading...

Elena Udrea a declarat în interviul acordat vineri, Hotnews, că Victor Ponta i-ar fi spus adjunctului şefului SRI Florian Coldea, în prezenţa altor persoane, ca, dacă va ajunge preşedintele României, să-şi caute de lucru.

ponta - udrea - coldeaPotrivit spuselor Elenei Udrea, actualul premier al României i-ar fi pus gând rău generalului Florian Coldea, actual șef interimar al SRI, după demisia lui George Maior.

”Păi, spre exemplu, când îi spuneam domnului Maior că dl. Coldea conduce, de fapt, serviciul, în realitate, şi ţinta este să aibă toată puterea, îmi spunea că nu este aşa şi mi-a garantat de foarte multe ori, ca argument, “o sa vezi, dl. Coldea îşi va da demisia odată cu mine, va pleca odată cu mine din acest serviciu, fiindca noi am fost aduşi de Traian Băsescu şi noi plecăm odată cu el”. Aş fi curioasă acum dacă domnul Maior mai susţine chestia asta. Mai era un aspect pe care probabil că ar trebui să-l confirme Victor Ponta – eu l-am auzit în foarte multe locuri şi a contribuit în timpul campaniei la ideea că se doreşte a fi adus Klaus Iohannis, nu că ar fi fost mai rău, evident că între Victor Ponta şi Klaus Iohannis vedem încă o dată că este foarte bine că este dl. Iohannis preşedinte, chiar dacă votul n-a fost neaparat pro-Iohannis, ci anti-Ponta – dar mai era un aspect… S-a spus că undeva spre ziua lui Victor Ponta, undeva spre toamnă, într-o adunare din aceasta neoficială, fiind de faţă şi dl. Ponta, şi dl. Coldea – aş mai dea si alte nume, dar nu mai sunt sigură şi n-aş vrea să pun nişte oameni să dezmintă eventual – domnul Ponta i-ar fi spus domnului Coldea: “Domnule general, dacă ajung preşedinte, căutaţi-vă de lucru!”. Şi a continuat spunând “Şi ţineţi cont că am curaj să spun lucrul acesta în conditiile în care încă nu am ajuns preşedinte”, a declarat Udrea la Hotnews.

Întrebată de jurnaliștii HotNews de unde ştie aceste lucruri sau cine i le-a spus, Udrea a spus că le ştie “de la oameni care fie au fost acolo de faţă, erau mai mulţi, vreo cinci persoane”.

Întrebată dacă ceea ce spune este că Ponta l-a ameninţat pe dl. Coldea cu concedierea, dacă va ajunge preşedinte, Elena Udrea a răspuns: “Da, dar asta trebuie să confirme dl. Ponta, dacă aşa s-a întâmplat”.

Răspunzând unei alte întrebări, ea a apreciat că Florian Coldea a avut interesul ca Klaus Iohannis să fie preşedinte şi a şi acţionat în consecinţă menţionând că este o analiză a sa, nu “o acuzaţie că ar fi ceva penal”.

“Deci eu vă spun aşa: că în mod cert, în opinia mea, dl. Coldea l-a susţinut pe dl. Iohannis. În mod cert“, a mai spus Elena Udrea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata