Breaking news

Elena Udrea, amenințată cu moartea de un deținut

loading...

Elena Udrea a fost amenințată cu moartea de către un deținut încarcerat la penitenciarul Colibaș. Protejata lui Băsescu a primit o scrisoare de amenințare, în care pușcăriașul spune că ar fi primit 15000 de euro ca să o infecteze cu virusul HIV.

elena udrea arestataElena Udrea a început să primească amenințări de la ”colegii” de celulă. Un pușăcriaș de la Colibași i-a trimis o scrisoare în care îi spune lui Udrea că cei din Clanul Cămătarilor i-ar fi oferit suma de 15.000 de euro pentru a o infecta cu virusul HIV.

”Tu ai un duşman care te-a denunţat şi te-a băgat acolo şi e prieten bun cu Sile.Au discutat despre tine şi spunându-i că vrea să te distrugă şi că dacă are pe cineva care să-ţi facă rău. Sile a zis da spunându-i că îi oferă 15 mii să dea ordin să te înţepe cu un ac de sida ca să te distrugă”, i-a transmis deţinutul lui Udrea.

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a confirmat că fostul ministru a primit scrisoarea prin care era înştiinţată că un deţinut a fost plătit să o infecteze cu HIV.

Ruxandra Dragomir, cea mai bună prietenă a lui Udrea, spune că fosta ministră este speriată rău după această amenințare: Elena Udrea este speriată. De când a fost mutată la pușcăria de la Târgșor, nu a mâncat nimic. Faptul că este plimbată și oricine se poate apropia de ea, sigur că suntem îngrijorați atât noi, cât și ea. Am vorbit despre acest lucru ieri cu ea și sigur că era nelinștită. Eu sper că va face o plângere. Eu cred că orice amenințare de acest gen trebuie luată în serios. Nu ne putem juca cu astfel de lucruri.

Atacul ar fi urmat să aibă loc în momentul în care Elena Udrea era transferată la instanţă. Bărbatul, care susţine că are 42 de ani şi este acuzat de răpire, scrie că totul a fost comandat de Sile Cămătaru, care a fost dispus să dea 15.000 de euro.

Puşcăriaşul încearcă totuşi să o liniştească pe Udrea şi spune că a refuzat să execute comanda primită de la Sile Cămătaru.

Până în prezent, Elena Udrea nu a făcut nicio plângere în legătură cu existenţa unei scrisori de ameninţare.

Conducerea închisorii Târgșor, unde a fost mutată vineri, s-a autosesizat şi a demarat o cercetare administrativă, pentru a verifica dacă viaţa lui Udrea a fost pusă în pericol.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata