Breaking news

Scandal la alegerile PDL. Elena Udrea acuză fraude la vot și a depus o contestație

loading...

Scandal monstru la Congresul PDL de la Romexpo, unde s-au organizat alegeri cu 5.000 de delegați pentru noul șef al Partidului Democrat Liberal.

elena udrea - pdlAlegeri cu cântec și miros de fraudă la PDL.În timp ce susţinătorii lui Blaga au izbucnit în urale în sală în momentul în care au auzit de la colegi aceste rezultate, tabăra Elenei Udrea a început să urle de nervi.

Nemulțumită de faptul că a pierdut alegerile pentru șefia PDL, după numărarea voturilor, Elena Udrea a depus o contestație la comisia de numărare acuzând fraude la vot.

Circa 300 de voturi nu au ieșit la numărătoarea finală. După numărarea tuturor voturilor, Vasile Blaga era dat drept câștigător cu circa 55% din voturile exprimate. La auzul rezultatului, Elena Udrea și susținătorii ei au luat foc și au declanșat un scandal monstru.

Udrea spune că au ieșit în plus 300 de voturi, față de numărul votanților. Astfel că s-a decis renumărarea voturilor.

Mai mult, susținătorii lui Udrea amenință că în cazul în care și după renumărarea voturilor, Blaga rămâne președinte, vor contesta la Tribunal rezultatul și vor cere anularea alegerilor.

Conform unor surse din rândul democrat-liberalilor care au participat la numărarea voturilor, până acum, Vasile Blaga are 2.350 de voturi, Elena Udrea – 2003 voturi, iar Monica Macovei – 154, în condiţiile în care la Convenţie au participat 4.600 de delegaţi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata