Breaking news

Dumitru Matiş, decanul Facultății de Economie din Cluj, s-a aruncat de la etajul blocului în care locuia

loading...

Dumitru Matiş, Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor de la Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj, a încercat sâmbătă să își pună capăt zilelor, aruncându-se  de la etajul blocului în care locuia.

dumitru matisDumitru Matiş, s-a aruncat, sâmbătă, de la etajul imobilului în care locuia, iar la această oră se află  internat în spital în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență din Cluj, cu șanse minime de supraviețuire.

Polițiștii au deschis o anchetă și iau în calcul varianta unei sinucideri, ținând cont de spusele apropiaților profesorului cum că acesta a mai avut două tentative de sinucidere.

Poliţiştii investighează o tentativă de suicid în cazul lui Dumitru M., în vârstă de 61 de ani, care s-ar fi aruncat, sâmbătă, de la etajul imobilului în care locuia. A fost transportat de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe. Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, a spus Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Bolba.

Reprezentanţii ISU Cluj care au intervenit, sâmbătă, au declarat că Matiş s-a aruncat de la o înălţime de circa şapte metri.

Dumitru Matiş a ajuns la spital cu multiple traumatisme, fractură de bazin şi de coaste.

Dumitru Matiş a fost ales decan în 2012, el ocupând funcţia din 2003.

Potrivit site-ului NapocaNews.ro: Dumitru Matis, ar fi încercat să se sinucidă ca urmare a problemelor apărute după alegerea lui Ioan Aurel Pop în funcţia de rector al Universității  Babeş-Bolyai. Noul rector este hotărâr să facă lumină în contabilitatea instituției. Întrucât pe vremea lui Andrei Marga, profesorii  favoriţi mergeau acasă cu salarii şi venituri auxiliare de peste 500 milioane lei vechi pe lună.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata