Breaking news

Dumitru Dragomir, reținut de procurori în dosarul drepturilor tv pentru meciurile de fotbal

loading...

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost reținut luni, pentru 24 de ore sub acuzația de spălare de bani și evaziune fiscală în dosarul privind drepturile tv pentru meciurile de fotbal din Liga I.

mitica dragomirDumitru Dragomir alături de alte şase persoane au fost aduse, luni, cu mandat, la Poliţia Capitalei, pentru audieri în dosarul privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I.

Cei șapte au fost aduși la audieri, după ce anchetatorii au făcut, luni dimineaţă, percheziţii la 11 adrese din Bucureşti şi Ilfov, între care şi sediul LPF, fiind vizate persoane suspectate de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani, cu un prejudiciu de trei milioane euro.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a declarat, luni, că percheziţiile poliţiei la locuinţa sa fac parte dintr-un “război” în care el se află la mijloc, precizând că toate actele legate de vânzarea drepturilor TV pentru meciurile din Liga I “sunt în regulă”.

Mitică Dragomir a spus jurnaliștilor în momentul în care a ajuns la audieri al sediul Poliției Capitalei că este acoperit cu hârtii și că nu se teme întrucât totul este legal, precizând totodată că nu crede că va fi reținut.

Însă, după patru ore de audieri, procurorul de caz a emis ordonanță de reținere pe numele lui Dumitru Dragomir și acesta urmează să fie dus în fața unui judecător cu propunerea de arest preventiv pentru 29 de zile.

Procurorii susțin că între 2011 şi 2013, cei şapte oameni din fotbal nu ar fi declarat sumele încasate în realitate din vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata