Breaking news

Dumitru Dragomir, audiat de procurorii DNA

loading...

Dumitru Dragomir, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, a ajuns joi seară la sediul DNA din București, urmând a fi audiat în dosarul în care este audiat șeful Antena Group, Sergiu Alexandrescu.

dumitru dragomir la dnaAjuns cu mașina în fața sediului DNA, Dumitru Dragomir a rupt-o la fugă intrând grămadă în sediul procuraturii, probabil pentru a nu fi întrebat nimic de jurnaliștii prezenți în fața instituției.

Audierea lui Dragomir ar putea avea legătură cu informațiile publicate de Mugur Ciuvică, potrivit cărora o firmă deținută de Mitică Dragomir ar fi primit de la RCS&RDS un contract de 1,7 milioane de euro.

În perioada 2009 – 2011, SC RCS & RDS SA a primit de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), condusă de Dumitru Dragomir, dreptul de difuzare a meciurilor din Liga I. Tot RCS & RDS a primit dreptul de difuzare pentru meciurilor din Liga I şi în sezoanele 2011 – 2014. Este vorba despre Crystal Palace Ballrooms, un complex luxos de săli de evenimente aflat în imediata apropiere a Palatului Parlamentului şi a Pieţei Unirii din Bucureşti, pe Calea Rahovei nr. 198A. Complexul se află în proprietatea SC BODU SRL, firmă deţinută în totalitate de Dumitru Dragomir”, scrie Mugur Ciuvică pe grupul.ro.

În 15 august 2009, SC BODU SRL a încheiat un contract de asociere în participaţiune cu RCS & RDS. Conform acestui contract, firma lui Dragomir a încasat de la RCS & RDS suma de 1.700.000 de euro în schimbul unor servicii şi drepturi derizorii.

Prin acest contract, RCS & RDS a plătit 1,7 milioane de euro pentru a-şi face publicitate la nunţile şi botezurile ce urmau să se desfăşoare într-un imobil deţinut de firma lui Dumitru Dragomir. La data semnării contractului imobilul era neamenajat astfel încât  RCS & RDS s-a oferit să-l amenajeze pe banii săi.

Dumitru Dragomir a precizat la România TV că nu a făcut niciun contract comercial în nume personal, ci este vorba de un contract între două societăți.

Șeful LPF a confirmat ca a primit un telefon din partea lui Sorin Alexandrescu, în care i se cerea să intermedieze o discuție cu RCS-RDS, care: le scosese (Antenelor) de pe post nu știu ce televiziuni.

Sorin George Alexandrescu, Director al Antena TV Group,  a fost joi, ridicat de pe stradă, de procurorii DNA și dus la sediul central din București pentru audieri, într-un dosar în care este acuzat de șantaj în urma unei plângeri formulate de RCS&RDS.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata