Breaking news

Drumul Național DN 7, blocat pe Valea Oltului, între Căciulata și Brezoi, de bolovani căzuți de pe versant

loading...

De mai bine de cinci ore nu se circulă în niciun sens pe Valea Oltului. DN 7 este blocat de bolovanii căzuți de pe versanți. CNADNR îndeamnă șoferii să folosească alte rute ocolitoare pentru a ajunge la destinație.

valea oltului drum blocatZiua Națională i-a prins pe sute de români, blocați pe Valea Oltului. Bolovanii au luat-o la vale și au blocat carosabilul pe ambele sensuri de mers.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că azi, 1 decembrie 2015, pe drumul naţional DN 7 (pe Valea Oltului, între Căciulata şi Brezoi), între km 199 şi km 200, s-a produs un accident, fără a se înregistra victime, fapt care a dus la blocarea traficului în zonă, pe ambele sensuri. Accidentul a avut loc din cauza unor căderi de bolovani, care s-au desprins de pe versant, cu o masă totală de 2200 mc. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile instituite de IGPR – Serviciul Rutier şi să folosească următoarele variante ocolitoare: drumul naţional DN 1 (Veştem – Făgăraş – Braşov sau drumul naţional DN 1, drumul naţional DN 7, drumul naţional DN 66 (Simeria – Haţeg – Petroşani – Tg. Jiu)” se arată în comunicatul de presă al CNADNR, remis exclusivNEWS.ro.

În zonă se află reprezentanţi ai Secţiei de Drumuri Naţionale Râmnicu Vâlcea şi se acţionează pe două fronturi, lucrându-se din ambele sensuri ale drumului naţional cu 2 încărcătoare şi 5 camioane.

CNADNR estimează reluarea normală a traficului în zona afectată, până la sfârşitul aceleiaşi zile.

Tot azi, 1 decembrie 2015, a fost luată măsura închiderii traficulului rutier pe drumul naţional DN 13B, între km 3+000 – km 33+000, din cauza unor căderi de copaci. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile instituite şi să folosească următoarele variante ocolitoare: drumul naţional DN 13A, Praid – Odorheiu Secuiesc – Miercurea Ciuc sau drumul naţional DN 12 – Gheorghieni.

În zonă se află reprezentanţi ai Secţiei de Drumuri Naţionale Miercurea Ciuc, ai ISU şi ai Ocolului Silvic şi se acţionează cu 5 ATB-uri şi 2 Unimog.

CNADNR estimează reluarea normală traficului în zona afectată, în jurul orei 18:00 a aceleiaşi zile.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata