Breaking news

Drumul Național DN 7, blocat pe Valea Oltului, între Căciulata și Brezoi, de bolovani căzuți de pe versant

loading...
0 22

De mai bine de cinci ore nu se circulă în niciun sens pe Valea Oltului. DN 7 este blocat de bolovanii căzuți de pe versanți. CNADNR îndeamnă șoferii să folosească alte rute ocolitoare pentru a ajunge la destinație.

valea oltului drum blocatZiua Națională i-a prins pe sute de români, blocați pe Valea Oltului. Bolovanii au luat-o la vale și au blocat carosabilul pe ambele sensuri de mers.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că azi, 1 decembrie 2015, pe drumul naţional DN 7 (pe Valea Oltului, între Căciulata şi Brezoi), între km 199 şi km 200, s-a produs un accident, fără a se înregistra victime, fapt care a dus la blocarea traficului în zonă, pe ambele sensuri. Accidentul a avut loc din cauza unor căderi de bolovani, care s-au desprins de pe versant, cu o masă totală de 2200 mc. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile instituite de IGPR – Serviciul Rutier şi să folosească următoarele variante ocolitoare: drumul naţional DN 1 (Veştem – Făgăraş – Braşov sau drumul naţional DN 1, drumul naţional DN 7, drumul naţional DN 66 (Simeria – Haţeg – Petroşani – Tg. Jiu)” se arată în comunicatul de presă al CNADNR, remis exclusivNEWS.ro.

În zonă se află reprezentanţi ai Secţiei de Drumuri Naţionale Râmnicu Vâlcea şi se acţionează pe două fronturi, lucrându-se din ambele sensuri ale drumului naţional cu 2 încărcătoare şi 5 camioane.

CNADNR estimează reluarea normală a traficului în zona afectată, până la sfârşitul aceleiaşi zile.

Tot azi, 1 decembrie 2015, a fost luată măsura închiderii traficulului rutier pe drumul naţional DN 13B, între km 3+000 – km 33+000, din cauza unor căderi de copaci. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile instituite şi să folosească următoarele variante ocolitoare: drumul naţional DN 13A, Praid – Odorheiu Secuiesc – Miercurea Ciuc sau drumul naţional DN 12 – Gheorghieni.

În zonă se află reprezentanţi ai Secţiei de Drumuri Naţionale Miercurea Ciuc, ai ISU şi ai Ocolului Silvic şi se acţionează cu 5 ATB-uri şi 2 Unimog.

CNADNR estimează reluarea normală traficului în zona afectată, în jurul orei 18:00 a aceleiaşi zile.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata