Breaking news

Dragoș Bucur își smulge dintele într-un video dedicat salvării zonei Roșia Montană

loading...

Video șocant cu actorul Dragoș Bucur, în cadrul campaniei de salvare a zonei Roșia Montană. Dacă Maia Morgenstern își smulge aurul din urechi, pentru a sensibiliza autoritățile, Dragoș Bucur recurge și el la un gest șocant, smulgându-și dintele de aur din gură.

Actorul Dragoș Bucur se alătură campaniei de salvare a zonei Roșia Montană.

La fel ca și Maia Morgenstern, actorul Dragoș Bucur apare într-un video șocant în care recurge la un gest foarte dur: cu un patent își smulge dintele de aur din gură.

Mesajul transmis de cei doi actori este acela că un om valorează mai mult decât aurul pe care-l poartă, la fel și o țară. Vă avertizăm, urmează imagini șocante.

 

loading...
3 Comentarii
  1. Calin spune

    cum se salveaza Rosia Montana prin videoclipuri socante? Rosia Montana se salveaza prin investitii si locuri de munca, nu prin bani in buzunarele ongistilor.

  2. Ionel spune

    este intradevar un clip socant, dar nu va folosi deloc scopului pretins – acela de a salva Rosia Montana, caci oricine isi poate da seama ca o comunitate nu se salveaza prin donatii ipotetice, ci prin investitii reale

  3. Gina spune

    Dragos Bucur este un actor pe care-l indragesc, dar cu aceasta prestatie m-a ingrozit. Si nu pentru ca-si scoate maselele si se vaita, ci pentru ca militeaza pentru ca rosienii sa ramana someri si cu poluarea pe cap.Incredibil!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata