Breaking news

Draga Olteanu Matei: Cât tupeu poate să aibă Băsescu. A distrus țara asta

loading...

Draga Olteanu Matei l-a atacat dur luni seară la emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, pe Traian Băsescu pe care l-a acuzat de minciună și ipocrizie și că a distrus țara asta.

draga olteanu - basescu si nastaseActrița Draga Olteanu Matei a intervenit telefonic luni seară în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei” pentru a-și spune părerea despre eliberarea din închisoare a lui Adrian Năstase.

Actrița nu a avut niciun cuvânt de laudă la adresa lui Băsescu pe care îl acuză de faptul că s-a aflat în spatele procesului lui Năstase și că el l-a băgat la închisoare.

Draga Olteanu s-a declarat uluită de tupeul pe care l-a avut Băsescu la tv când a spus că îi pare rău pentru ce i s-a întâmplat lui Năstase.

”Câtă nerușinare și cât tupeu să aibă să vină în fața lumii și să mintă în halul ăsta. Cât de fals să fii și să spui că îți pare rău de ce i s-a întâmplat lui Năstase când tu ești cel care a tras sforile ca el să ajungă acolo. Câtă nesimțire să ai să spun așa ceva după ce ai făcut atâta rău țării ăsteia. Băsescu este atât de rău încât el se bucură când face rău altor persoane. Cred că domnul Băsescu nu se va sătura să facă rău pentru că domnul Năstase l-a ironizat de câteva ori și Băsescu nu poate să îl ierte”, a spus Draga Olteanu Matei.

Actrița și-a exprimat bucuria pentru eliberarea lui Adrian Năstase: mă bucur că a ieșit din închisoare. A ieșit atât de demn, fără să își arate ceasul sau alte bijuterii așa cum fac alții când ies din închisoare. Adrian Năstase rămâne intelectualul pe care l-am admirat întotdeauna. Pentru mine îmi ajunge să rămână un intelectual de rasă. Năstase rămâne cel frumos iar Băsescu cel ticălos.

Luni seară, Adrian Năstase a părăsit penitenciarul Jilava, după ce Tribunalul București a respins recursul procurorilor DNA, la decizia Judecătoriei Sector 4 privind eliberarea condiționată din închisoare a fostului premier condamnat pe 26 iunie 2012 la doi ani de închisoare cu executare în dosarul Trofeul Calității.

loading...
1 Comentariu
  1. Claudiu spune

    ce sa spun, demn a iesit nastase…sa nu uitam cat de demn a intrat si cum a incercat sa evite si plus de aia, e si el la fel de corupt si hot din clasa politica…acolo ar trebui sa putrezeasca toti politicienii

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata