Breaking news

Două trenuri InterCity vor deveni trenuri InterRegio

loading...

CFR Călători informează că, începând cu data de 25 martie, pentru creşterea gradului de accesibilitate la călătoria cu trenul, două trenuri InterCity vor deveni trenuri InterRegio, fără modificarea orariilor şi a staţiilor de sosiri /plecări.

cfr calatoriÎncepând din 25 martie, trenurile InterCity vor fi retrogradate după cum urmează:

  • trenul IC 571, Bucureşti Nord – Galaţi, va circula ca tren IR 10571.
  • trenul IC 574, Galaţi – Bucureşti Nord, va circula ca tren IR 10574.

Tarife* trenuri Bucureşti Nord – Galaţi:

Tarife până la 24 martie 2013 (lei)/ InterCity

Tarife începând cu 25 martie 2013 (lei)/ InterCity transformate în InterRegio

Cls I-a

Cls II-a

Cls I-a

Cls II-a

106,90

75,30

86,10

58,20

Anunțul vine la doar o zi după ce Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu,  a anunțat într-o conferință de presă noua conducere a CFR Călători: Adunarea Generală a Acţionarilor din data de 20 martie 2013 şi Consiliul de Administraţie din 21 martie 2013 a ales la CFR Călători Consiliul de Administraţie şi noul management privat. Am promis că vom avea management privat la CFR Călători până la sfârşitul lunii februarie. Din cauza unor parteneri am întârziat trei săptămâni. Astăzi, a treia companie din cadrul CFR, are management privat.

Noul CEO este Valentin Dorobanţu, în vârstă de 40 ani, absolvent al Politehnicii Bucureşti, Facultatea de Transporturi, ASE – Facultatea de Comerţ.

Valentin Dorobanțu ocupa deja funcția de director al CFR Călători încă din 17 ianuarie 2013, când Ştefan Roşanu, a fost demis în urma grevei spontane când zeci de trenuri au rămas blocate în gări.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata