Breaking news

Două tramvaie care se îndreptau spre Piaţa Victoriei s-au ciocnit pe Ştefan Cel Mare în București

loading...

Șpate persoane au fost rănite vineri dimineață în București, după ce două tramvaie care se îndreptau spre Piaţa Victoriei s-au ciocnit pe Ştefan Cel Mare, în apropiere de Perla.

tramvaie ciocnite bucurestiAccidentul s-a produs în jurul orei 6 dimineața, după ce unul dintre tramvaie nu a păstrat distanţa regulamentară şi a intrat în cel din faţă.

Principala cauză ar fi bitumul turnat peste noapte şi care aproape a acoperit şinele de tramvai. Astfel, în momentul accidentului, când un tramvai se afla în staţie, cel de-al doilea nu a putut frâna şi s-a ciocnit de prima garnitură.

În jurul orei 6.10, la intrarea în staţia Calea Dorobanţi, din zona Ştefan Cel Mare, pe sensul spre Pasajul Victoria, un tramvai de pe linia 46 a intrat coliziune cu un tramvai de pe linia 1, care era oprit în staţie. A fost un impact uşor. Vatmanul tramvaiului 46 nu a fost rănit, însă şase călători din tramvaiul 1 au fost rănite. Poliţia cercetează cazul, iar RATB a demarat o anchetă internă ca să verifice ce s-a întâmplat şi nu exclude nicio variantă. În prezent, circulaţia în zonă s-a deblocat şi tramvaiele circulă în ambele sensuri„, a declarat purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Constantin Tobescu.

În urma impactului dintre cele două tramvaie, opt pasageri aflați în mijloacele de transport RATB, au fost rănite și transportate la Floreasca și Elias.

Persoanele rănite au fost supuse unor investigaţii şi au primit îngrijiri, însă nu au avut nevoie de spitalizare.

Regia Autonomă de Transport Bucureşti a demarat o anchetă internă pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului din zona Dorobanţi, în care au fost implicate cele două tramvaie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata