Breaking news

Două tiruri s-au ciocnit frontal pe DN 71 la Bâldana. Unul din șoferi a decedat

loading...

Un autocar s-a răsturnat sâmbătă dimineață pe centura de Vest a municipiului Ploiești, iar două tiruri s-au ciocnit frontal pe DN 71, în județul Dâmbovița, în zona Bâldana.

accident tirUn grav accident rutier s-a produs sâmbătă dimineață în județul Dâmbovița, pe DN 71, în dreptul localității Bâldana. Două tiruri s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului dintre cele două autotrenuri, unul din șoferi a decedat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (6:15), în judeţul Dâmboviţa, pe DN71, în zona Bâldana, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri, autovehiculele care circulă pe sensul de mers Bucureşti – Târgovişte au fost deviate prin localitatea Slobozia-Moară, pe DN7 şi DJ601A. În sens invers se circulă normal. Unul dintre autotrenuri a pătruns pe contrasens. Conform informaţiilor primite de la faţa locului, unul dintre şoferi şi-a pierdut viaţa, iar celălalt a fost rănit uşor. Se estimează că traficul rutier va fi reluat normal peste o jumătate de oră”, se arată în comunicatul de presă al Centrului Infotrafic, remis exclusivNEWS.ro.

Tot în această dimineață, un autocar fără pasageri, s-a răsturnat pe Centura de Vest a Ploieștiului. În urma accidentului, șoferul autocarului a fost rănit ușor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la kilometrul 61+800, în zona Strejnic, din cauza unui autocar răsturnat.

Autovehiculele care circulă dinspre Braşov către Bucureşti au fost deviate prin Ploieşti, cu excepţia celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, care au fost deviate pe Centura de Est.

Către Braşov se circulă pe prima bandă la locul accidentului, cea de-a doua fiind blocată de separatorul de sens care s-a desprins în urma impactului.

În judeţul Olt, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN6 Caracal – Roşiorii de Vede, în zona Radomireşti.

Circulaţia a fost întreruptă din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Trei persoane au fost rănite. Se estimează că traficul rutier va fi reluat normal în cel mult o oră.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata