Breaking news

Două tinere și-au pierdut viața într-un grav accident produs în comuna Siliștea de Videle

loading...

Andreea și Simona, două tinere, foste colege de liceu, și-au găsit sfârșitul împreună, într-un grav accident rutier produs duminică dimineață în comuna Siliștea de Videle.

accident Silistea de VideleAccidentul s-a produs duminică dimineață, după ce toată noaptea cele două tinere petrecuseră  într-un club din comuna Butești, împreună cu alți prieteni.

După petrecerea din club, fetele împreună cu o altă tânără și un băiat, proaspăt posesor al unui autoturism nemțesc, au pornit spre casă. Nici nu au apucat bine să se pună în mișcare că tânărul a pierdut controlul volanului, a derapat și s-a răsturnat cu mașina.

Imaginile de la locul accidentului arată în ce hal s-a putut distruge mașina, care a ajuns un morman de fiare.

Din nefericire, în urma răsturnării mașinii, două dintre pasagere, Andreea și Simona, au decedat pe loc. Cealaltă fată din mașină a fost transportată în stare gravă la  Spitalul Județean de Urgentă Alexandria, cu multiple fracturi. La fel și șoferul imprudent, a fost transportat la spital cu multiple leziuni.

Cel mai probabil accidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool și a neadaptării vitezei. Astfel că tânărul șofer se va alege cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata