Breaking news

Doljean reţinut de ofițerii DGA, pentru trafic de influenţă

loading...

Un bărbat din județul Dolj  a fost reținut luni,  de ofițerii DGA, în urma unui flagrant, după ce aceșta le promiseste unor tineri că îi va angaja în sructurile M.AI. în schimbul unei sume de bani.

catuse-39Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu ofiţerii Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (D.G.I.P.I.), au realizat prinderea în flagrant a unui cetăţean care a primit suma de 1.200 lei de la doi tineri cărora le-a promis că le poate facilita angajarea în structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Cercetările au fost demarate pe baza informaţiilor furnizate de Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă.

În cursul lunii iulie a.c., cetăţeanul T.M. a făcut denunţ cu privire la faptul că V.A.T., din com Amărăştii de Jos, jud. Dolj, i-a pretins şi primit suma de 5.800 lei cu promisiunea că îl poate ajuta să se angajeze în M.A.I..

În baza denunţurilor şi a informaţiilor puse la dispoziţie de D.G.I.P.I, ofiţerii D.G.A. şi procurorul de caz au luat măsuri pentru organizarea flagrantului. La data de 12.07.2010, V.A.T. a fost prins în flagrant după ce a primit 1.200 lei de la cei doi denunţători, pe care i-a asigurat încă o dată că le poate facilita angajarea.

Procurorul a dispus reţinerea pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi,  inculpatul să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata